ALEM8G napísal:Vedel by niekto priniest celkom biele-albino gupky?
denkz0ne napísal:este jedna otazka:) bude mat niekto aj akadamu? chcel by som tak 4-5l
Vlado21 v teme akvaristicka-jar-v-bratislave-2011-t12429.html napísal:mna osobne tesi, ze sa zlepsilo znacenie predavanych rastlin aj zivocichov oproti minulosti. A kde cena nebola, bolo to cisto na dohode kupujuceho a predavajuceho (tusim napr. Klub.Akva?). Ponuka bola dobra, bolo z coho vyberat. Minusom pre mna bol postarsi par z Ceska (vpravo od vchodu, "import z Indonezie"), ktory ponukal neoznacene rastlinky, o.i. Hemigraphis colorata ako "nenarocnu akvarijnu rastlinu s malymi narokmi na svetlo". Ach jo...Nesklamali Madari, ani Poliaci. Pri vchode som minal aj vacsiu skupinu nemecky hovoriacich navstevnikov, asi "zajazd" od susedov.
Cekovo spokojnost, do Ruzinova rad pridem aj nabuduce.
rian34 napísal:Ja som sa zrovna z tejto akcie vrátila. Bola som tu prvý krát a som ozaj spokojná. nakúpila som rybky a nejaké rastiny. Žial mám aj jednu negatívnu skúsenosť. Český manželský pár čo je na ľavo pri dverách mi predal hemigraphis colorata ako akvárijnú rastlinu. Doma som ju pekne zasadila až potom keď som na ňu dlhšie pozerala sa mi na nej predsa niečo nezdalo..... tak som ju pozrela na nete a s hrôzou som zistila že ma dobre oklamali. Potom som tu našla príspevok že oni túto rastlinu predávali v pohode už aj minulý rok ako akvarijnú. Bolo by fajn keby na takéto chyby bolo nejako poukázané aby laik nenaletel podvodníkom. Čudujem sa že sa takéto niečo mohlo stať lebo všetci predajcovia sa mi zdali veľmi férový a snažili sa poradiť čo sa mi veľmi páčilo. nebolo to celé o tržbe ale o spokojnosti zákazníka. Predovšetkým chcem poďakovať pánovi s firmy Tropica, ktorý na mňa nenatlačil všetko čo som si vybrala len preto že sa mi to páčilo ale mi vysvetlil čo by bolo vhodné na kúpu a čo nie..
Naspäť na Akva-stretká / burzy / súťaže
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.