Kajko88 napísal:Mudrovat vie kazdy, ale neda mi to![]()
nebol by najlepsie napad na propagaciu vytlacit papiere a povylepovat ich po zastavkach MHD??? Pride mi to tak ze jediny sposob ako sa dozvediet o takychto akciach je iba cez akva.sk... Keby ludia videli ze take nieco existuje ako su akvatrhy urcite by to prilakalo aj NEakvaristov...
TTjopo napísal:Velmi by podla mna pomohlo aj nejake vyhlasovanie po rozhlase ak tam nieco take funguje alebo nejakym megafonom ,ze prednaska zacina.Vela ludi ked sa zarospravalo ani nemalo sajnu ze nejaka prednaska uz zacina ked debatovali o svojich skvostostoch co maju doma.To vyhlasovanie prednasok priamo na mieste by podla mna dost zvyraznilo pocet posluchacov.
Miloš napísal:...jedine co zvysilo navstevnost bola ucast v telerane inak je navstevnost +- rovnaka a skor zavisla od terminu ktory nanestastie tiez nevieme ovplyvnit ako od propagacie takze myslim ze tych par plagatov v akvaristikach a oznamy na internete by mali stacit aj ked uznavam ze v poslednom case terminy oznamujeme dost neskoro (aj ked na klubovej stranke su skor ale tam zasa vela ludi nechodi) mimochodom akvazima sa bude konat 15. - 16. 12.
Miloš napísal:Cau to myslis vazne na poslednej akcii som sice nebol nakolko som bol v Rychnove ale na minulych akciach boli navstevnici na prednasky pozyvani pomocou mikrofonu niekolko krat v case pred zaciatkom prvej prednasky a potom aj po skonceni prestavky takze nemyslim ze to bolo teraz inak
jiri sajar napísal:že Peter... ?!?!![]()
jiri sajar napísal:a možno by okrem detského kútika stálo za zváženie vytvorenie aj kútika odložených (dočasne prirodzene!!!!) žien, kde by sa po dohovore organizátorov s nejakými dealerkami kozmetických firiem (ktoré by to určite neodmietli) mohli naše lepšie polovičky povenovať svojim záujmom .... pomerne často vidieť niekoľko príslušníčok krajšej polovičky ľudstva posedávať napr. vedľa vrátnice pretože ich už nebaví sa túlať po sále a netrpezlivo očakávajú svojich drahých, ktorí so slinou v kútiku úst a zapálenými očami behajú medzi predajnými stolmi....
že Peter... ?!?!![]()
tak by sa zabilo hneď niekoľko múch naraz... a možno by sme to potom boli my akvaristi, ktorí by netrpezlivo mrnčali, že kedy už pôjdeme domov....
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.