vodnar73 napísal:...
Vodnar73, prosím, neber to jako nějaký útok na Tebe, nemyslím to ani ironicky, ale prostě tak, jak to píšu: mohl bys mi tady napsat, jestli vůbec chceš Ty osobně nějak přispět k rozvoji akvaristiky na Slovensku?
Ne, že by odpověď "NE" znamenala, že se budu nějak pohoršovat

Jsem prostě zvědavá. Mám totiž pocit, že když ses zapojil s takovým elánem do tohoto tématu, tak k tomu máš co říct - a nejde mi to dohromady s tím, cos napsal na závěr.
Na Akvě je velmi, ale opravdu velmi málo lidí, pro které je akvaristika něco jiného než relax a koníček. Tím, že někdo chce věnovat víc času a peněz, si neuspokojuje ego - zkrátka uspokojuje svojí potřebu dělat někdy čistě jen to, co ho baví a jistým způsobem naplňuje. Takže ten Tvůj "princip" vidím v tom, že ve chvíli, kdy my se mačkáme v autě cestou do Čech nebo ve vlaku cestou do Martina na akci, Tebe naplňuje něco jiného. Což je normální a není třeba tu vymýšlet rozdělení na NÁS a ty ostatní
------
Poznámka na závěr - nejsem si sice jistá, kam skala vůbec směřuje svým příspěvkem (skala chtěl jsi o něčem debatovat? nevidím tam otázku), ale při čtení reakcí mám chuť podotknout, že Bratislava není pupkem světa a s klubem.akva.sk slovenská akvaristika nestojí a nepadá

Nikdo se teda nemusí cítit nucený do něj vstoupit a nebo čekat, až se klub "dopracuje" až do jeho města, bavit se akvaristikou jde i bez klubu. Jestli to, co klub vytváří, má přínos pro celoslovenskou akvaristiku nebo ne, posoudí myslím každý dost dobře sám