wild napísal:Ja idem zakladat chov prisavnikov....svetlo netreba,krmivo si zozeniem tak,ze pokosim pole zihlavy a mam po starostiach.
Prisavniky su v obchodoch stale drahe 25sk a ked im donesiem 3-4cm prisavniky po 10sk tak mi budu este nohy bozkavat
wild napísal:Ja idem zakladat chov prisavnikov....svetlo netreba,krmivo si zozeniem tak,ze pokosim pole zihlavy a mam po starostiach. Prisavniky su v obchodoch stale drahe 25sk a ked im donesiem 3-4cm prisavniky po 10sk tak mi budu este nohy bozkavat
duri75 napísal:... mesacne tak aspon 15000Sk, by si musel predat tak 150 prisavnikov....wild napísal:.... donesiem 3-4cm prisavniky po 10sk ...
duri75 napísal:No neviem aby si mal mesacne tak aspon 15000Sk, by si musel predat tak 150 prisavnikov. A v tom este nie je su zaratane naklady ako voda, elektrina. Nehovoriac o nakladoch obetovanych prilezistosti - tj. tvoj cas. Vychovas toklo priasvnikov za mesiac? A hlavne predas tolko prisavnikov? Par kusov Ti kupia ale 150 Ks mesacne?
Aby si si nemyslel, ze Ta chcem zvozit, sam si zakladam prave chov krevetiek, ale iba ako bocnu srandu, ktora by si mala na seba zarobit ale nie na mna.
jan toman napísal:Skusim aj ja nieco pridat. Zhruba 30 rokov chovam a predavam ryby.V poslednej dobe sa zameriavam na ,,botie a prisavnikov,,.Lacna to zalezitost,botia /z kvalitnejsieho odchovu,urcena k dalsiemu odchovu/ cca 500-600sk.Prisavnik,tiez kvalitnejsi odchov od 1500- az 8000,9000 sk,kus...
jokobo napísal:jan toman zaciatok prispevku som bral ako dobru radu. Dokonca sa mi botie aj pacia takze som to bral aj z tejto stranky. No neviem ci som dobre pochopil koniec (tj. mam sa vykaslat na to?). Ak ano preco? Urcite su ludia ktorym to ide. Nemyslim si ze to bude jednoducha vec, a vobec nie ze na buduci rok budem milionar, no chcel by som robit to co ma bavi a nie naopak.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.