M.i.s.o napísal:je to vpodstate kancelarske svetlo 3x54W
astro napísal:Nevšimol som si túto tému doteraz ale keď som už tu....![]()
Roland, manželku bez papiera skús spracovať nejakým pekným videom pekného akvária (nevravím že to má byť práve to moje), prípadne ju vezmi niekam kde majú veľké, pekne zariadené akvárko a nechaj ju nech sa kochá. Buď ale pripravený na všetečné, brutálne "praktické" otázky typu: a čo keď to vytečie, a čo keď sa požerú, a prečo nemôžem mať tú červenú rybu, zožerie tento modrý rak tú zelenú korytnačku....? Na všetko buď pripravený. A hlavne jej vyjdi v ústrety vo všetkom v čom sa bude dať - napr. farba skrinky, farba lampy, zladenie k podlahe, k farbe jej pleti.... to pomáha.
Čo sa týka toho tvojho sklenára: vykašli sa na neho a nájdi si serióznu firmu, ktorá ti to zlepí. Podľa toho čo vypustil z úst "to je tak na hrane" a "že ťa nemusí zaujímať čo je to float" to nebude žiadne terno. Poradím - polit.sk, a spravia ti aj skrinku akú si (alebo lepšie povedané tvoja polovička) bude priaťJediné v čom s ním súhlasím je výška - 60 cm, je to tak akurát pod pazuchu aby si sa mohol pohodlne hrabať v akvárku.
Tým, že máš moje akvárko na ploche som milo poctený, ďakujem![]()
Na záver trochu kacírska rada nie celkom v súlade s tým čo som napísal vyššie: máš dve možnosti ako prekonať priateľkin odpor - buď tá vyššie alebo druhá, agresívnejšia: kúp jej týždenný pobyt v kúpeľoch a zatiaľ....
sak pozri ten polit.skRoland_nz napísal:Mozes my povedat kolko stalo to tvoje akvarko ,popripade aj to svetlo?? Na tej stranke to nejako neviem najst
astro napísal:viem, že bez peňazí sa akvaristika úplne robiť nedá ale tejto stránke veci som sa chcel vyhnúť, keď chce niekto vedieť čo koľko stálo odpoviem mu v ss. ale to čo je na obrázku môžem dokopy zrátať a baj očko to zatiaľ vychádza na cca 800 evri - t.j. stojan, nádrž, lampa, tapeta
Roland_nz napísal:Akurat som dotelefonoval s mladou a akvarko je schvalene
Roland_nz napísal:Este mala otazka: preco nie sklenarstvo?
astro napísal:Roland_nz napísal:Akurat som dotelefonoval s mladou a akvarko je schvalene
Tak to ťa vyšlo celkom lacno
Roland_nz napísal:Este mala otazka: preco nie sklenarstvo?
Pretože primárnou prácou sklenára je zasklievať okná a rámovať obrazy, zatiaľčo lepenie akvárií je len občasné. Firma sa zaoberá primárne (a myslím, že to robí na 99%) lepením akvárií, sklenených filtrov a pod. a vie aj zo svojich skúseností čo, kde a ako nadimenzovať, vie a pozná tlaky, ktoré na nádrž budú pôsobiť, vie kde sú citlivé miesta pretože opakujem: 99% svojej pracovnej činnosti lepí akváriá (teda ak sa nevenuje aj zariaďovaniu, starostlivosti, poradenstvu a pod. , hehe)
M.i.s.o napísal:este si zmeraj ci to to vleze cez dverea ci sa s tym otocis tak aby si presiel, inak ti to budu musiet zlepit na mieste
Naspäť na Začínam s akvaristikou
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.