Azaza3l napísal:Porastú podľa živín, možno miesto rastu bude riešiť ďalšie problémy. Môj názor je že k co2 sa má každý dopracovať sám. Mamičke ktorá robí akvárium pre dieťa a pre radosť, a aj ostatným začiatočníkom je lepšie low tech než takéto ptakoviny. Ak sa niekto sám rozhodne že co2 a všetko okolo... OK ale určite by som ich k tomu nenahovaral.
Snajprík, to CO2 ma láka, dnes som pozerala sety na nete, no boli tam ceny okolo 140eur co je nemyslitelne pre mna.. toto je cenovo vyhodnejsie avsak predsa len to budem musiet pravidelne mesacne dokupovat.. alebo by stacilo pouzit to v zaciatkoch alebo v minimalnom davkovani tak ze by to vydrzalo aj dlhsie ako je spominane? Pripadne by postacilo vyuzit to len na zaciatok par mesiacov kym sa rast nastartuje? pises ze si zastanca diy teda vyrabas si co2 system sam co je super riesenie len ja sa bojim ze pri mojej sikovnosti by mi to vybuchlo a toho sa pri co2 aj bojim najviac.. no moj muz mi vytyka ze pri dietati som roztrzita a obcas na nieco zabudnem teda sama sa bojim ze by som tam nieco spravila zle a vybuchlo by mi to.. dalej tu pisete ze rast rastlin zavisi od zivin, teda je mozneze toho hnojiva som tam nedala dost, mozno by pomohlo dokupit este jedno hnojivo?snajprik napísal:Jarka ak sa ti zdá, že to rastie pomaly, alebo vôbec, je na to vecička ktorá ti urýchli rast niekoľko násobnehttps://akvaland.sk/1502-jbl-proflora-bio-80-eco.html
Osobne uprednostňujem DIY riešenieAj keď sa to nezdá, ale s CO2 i pri jemnom sýtení ti za týždeň rastlinky podrastu ako bez CO2 za 2 mesiace...
jarkabarka napísal:pancierniky su velmi nachylne na to ze pri dovoze domov ich casto uhynie aj vacsi pocet tak ma to odradza od nich
Naspäť na Začínam s akvaristikou
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.