Samozrejme, ja mám 1,5 ročného syna, určite nečakám, že sa mi postará o akvárko... moj muž tažko robí 7dní v týždni teda to bude iba moja zaležitosť, no sľúbil mi že budúci týždeň kupujeme to Juwel Rio 125l.. ešte mam týždeň na to aby som si naplánovala čo do neho dámmatte napísal:hmm to je pristup..
ozaj si treba uvedomit, ze o akvarko sa staraju dospeli, ja uz mam na "krku" 2 macky, skrecka a 2 akvarka...deti maju na salame
Azaza3l napísal:Tak buduje imunituo tom ze by dieťa skončilo v akva som este nepočul. Ak ho tam nenastajluje rodič
na druhej strane ak by som sa v mojich 2rokoch rozhodol do akva sadnúť tak setový kryt ma nezastaví
No Dereše sú hneď vedľa Chopku tak to bude tvoja skalka veľmi podobnámatte napísal:taku mam aj ja z chopku, ale v zahrade..tam su lisajniky, tak neviem, ci je vhodna..kamen by mal byt asi co najcistejsi
byt tebou ako ti radia kamene z potoka, alebo bridlica je vyborna, lavovy kamen..ja som pre istotu kupil v akvaristickom vacsinu kamenov co mam v akvarkach
a kamene z jaskyn su zrovna asi cele od vapenca, preto su zaujimave
jarkabarka napísal:... ja by som si predstavovala skôr akvárko, kde bude dominantné drevo a skaly a rastliniek len pár takých, ktoré budú rybkám prospešné, no nechcem aby v akvárku dominovali..
Ďakujem, vieš čo, mňa to asi splietlo že som tu pozerala v diskusii viaceré akvárka a tie postupy sa líšia.. asi presne tou úrovňou pokročilosti no pre mňa je to trochu zmätočné..Luker13 napísal:-ryby pocas zabehu nedavaj... to si mozu dovolit skusenejsi akvaristi.
-vzduchovanie je zbytocne, pokial budes mat rastlinky
-slimaky si tam kludne daj ale potom netreba prekrmovat aby sa nepremnozili
-rastliny treba dat hned v prvy den do akvaria
Naspäť na Začínam s akvaristikou
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.