Mon napísal:Barborka, jaaaaj keby mi tak niekto chcel vybrat... najma do tych technickych veci sa ja vobec nerozumiem, keby mi tak niekto ukazal, ze vyber si podla designu, tak si rada vyberiem... ale viem, ze tuto musim hladat, porovnavat, surfovat, citat, ..... viem, ze mi nikto nevyberie, musim si vybrat sama....
Barbora =) napísal:Mon napísal:Barborka, jaaaaj keby mi tak niekto chcel vybrat... najma do tych technickych veci sa ja vobec nerozumiem, keby mi tak niekto ukazal, ze vyber si podla designu, tak si rada vyberiem... ale viem, ze tuto musim hladat, porovnavat, surfovat, citat, ..... viem, ze mi nikto nevyberie, musim si vybrat sama....
V prvom rade musíš vedieť, čo od toho väčšieho akvária očakávaš - či chceš rastlinné alebo africké cichlidy, čo by si chcela chovať a pestovať. Od toho sa odvíja všetko ostatné - svetlo, filtrácia, ... Keď prídeš s konkrétnou predstavou, chalani ti určite poradia aká technika by bola dobrá.
Barbora =) napísal:Mon napísal:Barborka, jaaaaj keby mi tak niekto chcel vybrat... najma do tych technickych veci sa ja vobec nerozumiem, keby mi tak niekto ukazal, ze vyber si podla designu, tak si rada vyberiem... ale viem, ze tuto musim hladat, porovnavat, surfovat, citat, ..... viem, ze mi nikto nevyberie, musim si vybrat sama....
V prvom rade musíš vedieť, čo od toho väčšieho akvária očakávaš - či chceš rastlinné alebo africké cichlidy, čo by si chcela chovať a pestovať. Od toho sa odvíja všetko ostatné - svetlo, filtrácia, ... Keď prídeš s konkrétnou predstavou, chalani ti určite poradia aká technika by bola dobrá.
Milan666 napísal:Šmejd nie a či hučí? No chvíľu kým sa zabehne, potom stíchne. Ten za 9€ by ti samozrejme stačil. Výhodou je, že není tých vecí v tak malom akva veľa, tu je iba jedna nožička na nasávanie vody.
No a mám zavesné tri a poviem ti, že eheim je už značka a ten nie a nie stíchnuť už tretí mesiac. Najviac mi hučí poľský aquael a najtichší je zatiaľ atman. Hovorím o zavesných filtroch
Sunkafit napísal:lepšie sety ako má juwel nemá nikto......ak už sa bavíme o setoch
Mon napísal:Akvarko by som chcela take 100-120 l, len neviem, ci mam hladat osobitne akvarko a do toho komponenty, alebo skor take cele sety, co uz su zo vsetkym, hmmmmmmm? Co by ste mi poradili?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.