V prvom rade dakujem za vase nazory a skusenosti, je to pre mna velmi cenne, ze mozem diskutovat s pouzivatelmi, nie predavacmi, velmi si vas vazim!
No, ako vam to napisat... aby ste ma hned neodsudili, ze ked chcem nieco pekne, mam si kupit obraz, a nie akvarko...

ale ANO, chcem, aby to bolo pekne, chcem si ho dat do obyvacky, mam ju zariadenu podla mojho vkusu, vychadzam z toho, ze pod tak velke akvarko nemam vhodnu skrinku, takze si musim kupit novu-a uz vobec nemam taku, kde by sa dala skryt nejaka technika, vacsinou mam vsetko zasuvkove.....dalej svetla sa mi pacia najviac take, co su skryte pod takym krytom-ale nie tie cele cierne nadstavce na akvarku, ale taka akoby lista(a nie hlinikova, ale skor drevena), a pod tym skryte svetlo. Podla tychto dvoch podmienok som sa teda logicky zamerala na sety, kedze tieto ich splnaju obe naraz a sucasne este splnaju aj to, ze akvarium potom vyzera ako celok, a nie dolatane-doplatane(sorry za vyraz), toto odhential, toto odtial-ako osobne mi to nevadi, chapem, ze ked sa niekto tomu profesionalne venuje, tak si radsej vysklada sam, ale ako sa trafit aby vsetko ku vsetkemu sedelo, ladilo.... preto je pre mna asi set schodnejsi.... ale stale zvazujem. Ja viem, ze ja sa nato budem pozerat kazdodenne a ked nebudem spokojna, bude ma to zakazdym skriet.
Nechcem, aby to vyznelo, ze mi ide iba o ten vyzor, ovela viac sa bojim, CI zvladnem take akvarium, CI sa v nom moje rybky budu citi dobre, CI to budem vediet dobre a funkcne zalozit(aj ked dufam, mam predsa vas!

), ci nebude po case cele zelene zariasene, a to si teda piste, ze ak nebude, tak si od mojej family vypocujem, ze tolke peniaze to stalo, a takto to vyzera.... takze tolko moje obavy....
Milan, pozerala som aj bazos, ale co som videla, predavaju sa so skrinkami najma pod 100l, alebo potom nad 200l, resp. tie co boli v mojom rozmedzi sa mi nepacili. Netvrdim, ze sa neda najst, ale bojim sa aj toho, ci bude vsetko OK...zaruku tam nemam ziadnu.... ale pozeram.