cize pokial chces akva do obyvacky ... urcite by som bral akva osve ...teda nechal si ho zlepit, k tomu slusny externy filter - EHEIM, FLUVAL, osvetlenie a samozrejme skrinku ktora mi do obyvacky pasuje ....

kargen napísal:tak si ho asi vyskladam,,potom sem hodim nejake fotky,,alebo do albumu,
No celkom tak jednoduche to nie je. Ak mas napr. kryt s max. 1x18W trubicou a chces tam dat 20W alebo viac aby to stacilo tak okrem trubice potrebujes vymenit aj predradnik a celkovo ta tie vymeny vyjdu viac ako keby si si to akva rovno vyskladal... Nevyhoda lacnych setov je v tom, ze nizka cena byva prave na ukor niecoho, zvycajne nedostacujuceho osvetlenia, maleho filtra...Amadeus napísal:tu ziarovku som myslel tu trubicu len mna hned nenapadlo ako sa to povie ved je pravda ?? cim vacsie akva tym lepsie
idk napísal:pridam to sem - ludia, neviete o nejakom pomerne lacnom sete o velkosti cca 30l ? rozmery max 45x30 - dlzka x sirka, vyska lubovolna
jedna sa mi hlavne o osvetlenie kedze akvarium 40x25 (asi) som nasiel aj za 11€, v obchode mozno 15€, filter by som objednal aj zavesny flow 200 - objem celeho filtra je 1,7l - filtracny objem by tak mal byt postacujuci, ohrievac netreba - teplota pod 21 stupnov neklesne, no a jediny problem je to osvetlenie.. kryt na to nemam ako spravit - resp kupovat el. preradnik vyde draho - tak som chcel svietit len stolnou lampou -> ale ako? na skrinku sa mi uz nevojde, jedine kebyze je polozena na akvariu.. na krycom skle? hm to moc dobre vyzerat nebude..
osadku by tvorili krevetky a microrasborky
tak ak mate niekto napad - sem snim
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.