Jéé fotky

, kokso! Ja som ale tučná buchta na tých fotkách

. Predala som larvy a ryby za 19E, za 4 E som si kúpila iné chrobáčiky, 4E som dala za stolík, ostalo na naftu na výlet do Perneku na suchohríby- tak ako som plánovala

. Po odchode z burzy vbehnem do lekárne, že si vyberiem lieky- dodnes som mala za ne doplatok 0 E a 00 centov, slovom nula

, lekárnička zahlásila že po novom doplácam 9 E 09 C ... horko som zaplakala a ešte horšie zanadávala, a bolo po Perneku, aj po výlete

.
Burza bola super, zlúčiť ju akva/tera bol výborný nápad. Skutočne sa vydarila. Nádherné veci na predaj tam boli.
Jediné k čomu som mala výhrady a na konci, keď sme sa už všetci balili, som ich predniesla aj organizátorovi, bol ten predaj rozlievaného alkoholu v rohu vstupnej miestnosti. U mňa neobstoja argumenty "ľudia si to pýtajú, pripiť si na obchod...", je to hnus a na akva burze také niečo nemá čo robiť. Vlastne na akejkoľvek predajnej burze to nemá čo robiť. Boli tam Češi, Maďari, Rakúšania a slovač si tam rozlievava tvrdý lacný chlast do plastových pohárov. Nabudúce prosím bez tejto národnej kultúrnej vložky a bude to dokonalé

.