tilda napísal:Aj ja by som sa checl podakovat organizatorom akvaburzy. Boli sme na takejto akcii po prvy krat a velmi sa nam pacilo. Ziskal som aj kopu informacii a zaujimavych rastliniek. Hlavne od Richarda Tokuseva, rastlinky mal krasne a bol ochotny nam vysvetlit poukazovat a upozornit. Mal som z neho velmi dobry pocit.
Co sa tyka cien... Prisli sme kupit hlavne Hypancistrus zebra (ktore si dcera vybrala). Nasli sme ich za cenu 15e. Zdalo sa mi to vela, tak sme ich nekupili. Ale beriem to plne ako pravo predavajuceho stanovit cenu rovnako ako moje pravo nekupit. Takze, co sa mi zdalo drahe som proste nekupil.
Mam vsak aj negativnu skusenost a tu by som tu chcel napisat. Kupoval som viacero rybiciek od Apistogramann-a (myslim ze to bol on). Dost starostlivo sme sa na vsetky pisali. Nakoniec som si domov odviezol aj parik Pseudotropheus acei a parik Neolamprologus brichardi o ktorych nam povedal, ze su kludne neagresivne a vhodne do spolocenskeho akvaria. Po pozistovani informacii na nete vsak ten pocit nemam. Existuje moznost, ze sa jednalo o ine druhy (manzelske nedorozumenie, kto si zapisal nazvy, mozem za to ako vzdy ja), ale podla fotografii som si vsak skoro isty... Predajcu som oslovil spravou, ale nereaguje. Mozno som naivny, ale mal som pocit, ze na burze budu ludia, ktorym ide viacej o akvaristiku a nie len o snahu predat za kazdu cenu. Je to pre mna ponaucenie, ze nemam verit predavajucemu...Ale stale dufam, ze sa to cele ukaze ako velke nedorozumenie. Takze to bol zase negativny dojem.
clarkii napísal:Hypancistrus zebra (ktore si dcera vybrala). Nasli sme ich za cenu 15e????????????
clarkii napísal:Hypancistrus zebra (ktore si dcera vybrala). Nasli sme ich za cenu 15e????????????
tilda napísal: Mam vsak aj negativnu skusenost a tu by som tu chcel napisat. Kupoval som viacero rybiciek od Apistogramann-a (myslim ze to bol on). Dost starostlivo sme sa na vsetky pisali. Nakoniec som si domov odviezol aj parik Pseudotropheus acei a parik Neolamprologus brichardi o ktorych nam povedal, ze su kludne neagresivne a vhodne do spolocenskeho akvaria. Po pozistovani informacii na nete vsak ten pocit nemam. Existuje moznost, ze sa jednalo o ine druhy.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.