zdenok napísal:môj skromný názor je, že kým ti 3 bojovnice zanesú filter napr. eheim 2211 tak, aby sa prietok znížil na polovicu tak to už budú dávno od vysilenia hore brčkom
Miga napísal:mam tam teraz vnutorny s prietokom 250 a aj pri najvacsom priskrtení je to az moc a hlavne pre bojovnice a mojho chudaka ked sa snazi stavat hniezdo, tak co teda s tym resunom? je to ok stroj?
Milan666 napísal:Ako dlho má taký silný prúd? Ako často ho čistíš?
Miga napísal:este som uvazoval aj o zavesnom filtry, napriklad eheim liberty 2040 alebo hagen aqua clear 20 co vy na to?
Milan666 napísal:Nezúfaj, zober rúrku a vyrob si toto:
Obrázky sú staré, nechce sa mi robiť nové a ani nové trúbky sa mi nechce robiť. Princíp pochopíš, nasadíš na vývod filtra a budeš maximálne spokojný. Dĺžka trúbky a počet otvorov si už určí sám
doors010 napísal:ja by som nespekuloval a jednoznacne ale jednoznacne kupil eheim classic 2211 ved nieje problem znizit prietok drbnes do filtra filtracnu vatu a mas prietok aky chces...vzdy je lepsie mat rezervu ako si potom byt hlavu o akvarium
doors010 napísal:eheim ti odporuci kazdy ...
triscene napísal:ten 2211 mam v 38icke a spokojnost. ten na burze je uz predany, takisto som nad nim rozmyslal
pripadne Eden 501 je klasika, mam jeden ak by bol zaujem...
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.