VajCo napísal:Na farbe hadicky nezalezi jedine ze by si ju chcel ohrievat svetelnym ziarenim
majko napísal:Snake celkovo mi unika zmysel tvojeho napadu. Svietis do akvaria 300W a aj tak musis mat zapnuty ohrievac ? Od toho osvetlenia sa ti predsa musi zohrievat voda...
duri75 napísal:Presne tak pomaly prietok a velku plochu - preto tam daj tie neke hadicky, nech to tomu trva, nez pride od zaciatku na koniec. A cierna. Skuste si dat cierne a biele tricko, ked pojdete von. Vacsina podomacky vyrobenych solarnych kolekorov je tenka hadica polozena vedal seba a cierna.
VajCo napísal:Na farbe hadicky nezalezi jedine ze by si ju chcel ohrievat svetelnym ziarenim,,, Ja som uvazoval podobne len nemam cas na realizaciu chcem si spravit chladenie PC pomocou akva strasne mi vadia tie ventilatori su hlucne tak by to ohrievalo aj vodu v akva dokonala simbioza len som ece nevyriesil ten problem s prehriatim vody ale k tomu by dojst nemalo si myslim skor mi ide o chladenie PC a ked ich mam tak pohromade blyzko seba tak preco to neskusit ... Ma s tym niekto nejaku skusenost , alebo si myslite ze je to hlupost???
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.