Ja by som teda tiez chcela parik, ale zatial ani jeden z mojich dvoch
takuto paradu nema

Aj ked jeden je vacsi a silnejsi ako ten druhy a odkedy ich mam aj viditelne podrastli. ale nerovnomerne...
gabriela napísal:Ako merate rybky![]()
Astrid napísal:Ak je to uz privela fotiek, salik, tak povedz, uz nebudem davat dalsie...
jacik napísal:moji panciernickovia trinidadski su hladni stale.... od rana do vecera a aj v noci prehrabuju dno a hladaju cosi pod zub. staci aby som sa priblizil k akva alebo len prisiel do izby a hned je v akva panika
. minule ma az ospliechali. a tak im vzdy nejaku dobrotu prihodim
salik napísal:tak tych panciernickov mam dvoch...
salik napísal:kamienky na dne - je to "znackovy" strk od f. Hagen, kupoval som 25kg vrecko spolu s marlom, tusim 650,-sk, takych 10kg mam este doma, ak mas zaujem...
corydoras pygmaeus vyzera super, "na dno orientovana neonka"
gabriela napísal:Strk skus strelit v Blave, do kosic je to predsalen trochu od ruky.Tu dostat tzv triedeny dunajsky a este polsky, ten je celkom pekny ale trehba vyberat. Aku ma ten tvoj strk velkost?
salik napísal:kamienky na dne - je to "znackovy" strk od f. Hagen
jacik napísal:uz si pripadam ako agent akvaristiky na alzbetinej ale faktsom tam minule kupil uplne jemne kamienky. tak 1-2mm. a neboli ani drahe.
gabriela napísal:Mohol by si aj prezradit ake drahe neboli a v akom velkom baleni boli?
Ja si ich tam uz najdem
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.