boratm4 napísal:ja mam filter AQ FAN Micro Plus a tiez som si vsimol ze prud vody vyteka aj vrchom a nie presne cez otvor nato urceny..
vyber rotor (pri aq fan-2 plus sa vybera zospodu po odpojeni nasavacej rurky) a poriadne ho vycisti. Vycisti aj tu "komorku" rotoru odkial si ho vybral. Byva tam zachyteneho dost vela bordelu. Zloz to a filter bude fungovat dalej.ranko napísal:tak moj prave dnes po cca troch rokoch posielvycistil som akva, praskol som ho nazad a nenabehol, tak idem citat co pisete o filtroch a potom sa uvidi co poriesim.
Giftzahn napísal:@ boratm4: heh, si hotovy McGyver ... jj, teraz uz teraz mas aspon trochu nejaky "objem" filtracnej hmoty .... njn, sak neboj aj ty prides casom nato ze toto "cudo" skutocne parti do kosa a kupis si riadny filtrik ....
johny napísal:Giftzahn napísal:@ boratm4: heh, si hotovy McGyver ... jj, teraz uz teraz mas aspon trochu nejaky "objem" filtracnej hmoty .... njn, sak neboj aj ty prides casom nato ze toto "cudo" skutocne parti do kosa a kupis si riadny filtrik ....
ok... cudo jak cudo... ale aky iny lepsi filter existuje do podobneho objemu akva? Porad, ked externy nepripada do uvahy? Pridem do akvaristiky a pre objemy 30 - 50l je vacsinou k dispozicii iba aquael.. tak vtedy co?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.