UPDATE aj FOTO:
Zopar anubiasov mi "odislo", zrejme som ich poskodil pri naviazovani, alebo uz boli nahnite predtym, lobelia cardinalis mini si pomalicky rastie, akurat pozorujem sem tam mini dierky na listoch.
Vzadu som zakupil bacopa (uz presne neviem ci caroliniana alebo monieri), aby trosku zakryla filter vzadu,
ako vidno mam este jeden filter vlavo vpredu, to som robil rychle riesenie, kedze ten vzadu chvilku isiel dost slabo a po par dnoch som zistil aj dovod (trosku sa mi tam prehol molitan a upchal to), takze ten vpredu vlavo je tam zbytocne, ale nechavam ho kedze je pre krevetky super a chodia si nan pochutnat.....
za nim je este skimmer z Ciny za 5 eur, ktory ked zapnem vycisti mastnu hladinu do 1 minuty.....
VIEM, trosku vela techniky tam nejak teraz je, ale nejak mi to nevadi.
Pocet dospelych krevetiek sa zredukoval asi na 15, ale mam tam kopec drobcov - minimalne 20-30 novych...uvidime.
Bol som pred par dnami v Auparku a reku ze navstivim tu vychyrenu akvaristiku co sa nachadza hned vedla, akurat uz maly mensi vyber, ale vybral som si 10 ks boraras merah, netusim co sa stalo, ale po par hodinach boli len 2 a su tam doteraz, 8 totalne zmizlo, ale ze vobec netusim kde su, ako a preco skapali apod.
Este cakam na dodanie 20 ks boraras uraphtolmydes, ale nejak meskaju a nevie mi ich jeden pan dodat,
Pridavam fotku s obidvoma zapnutymi LEDkami a len s jednou, tesne pred vypnutim, po klinuti na foto sa obratia spravne