laci napísal:Cenzúra- to som už zažil a je to tu znova
.
Dnes som ešte nekydol : kyd, kyd
A ja som zas pre zmenu ,,kydol,, na dovozcu jedinecnej techniky.
To len,aby bolo vsetko obojstranne.
laci napísal:Cenzúra- to som už zažil a je to tu znova
.
jan toman napísal:laci napísal:Cenzúra- to som už zažil a je to tu znova
.
A ja som zas pre zmenu ,,kydol,, na dovozcu jedinecnej techniky.
To len,aby bolo vsetko obojstranne.
arowana napísal:...
Od: Richard Tokušev
...
Rozhodli sme sa, že pre Vaše ....
...
S pozdravom Richard Tokušev
...
arowana napísal:Všetky moje príspevky v danej téme / posledné / boli zmazané.
emkac napísal:My, Petko, máme otázku. RT moze mazat v danej teme? Alebo to mozu len admini a ti to zmazali po dohode s RT.
Lebo nam to pride nelogicke. Ak ma pravo RT mazat prispevky, bol by to robil davno. Ak to mozu len admini, tak preco az teraz a preco len niektore.
Peter von emkac
arowana napísal:Dnes mi formou SS poslal najväčší z najväčších dovozcov na tomto fóre, posledné ultimátum v znení
"Doručené :: Správa
Od: Richard Tokušev
Komu: arowana
Zaslal: 28 Mar 2007 12:49 pm
Predmet: zákkaz Citovať zo správy
Rozhodli sme sa, že pre Vaše dvojzmyselné podpichovanie a neustále rýpanie Vás už nebudeme vpúšťať do našeho plateného priestoru, respektíve budete z neho vždy vymazaný.
S pozdravom Richard Tokušev
www.akvaprodukt.sk
00421/48 4151084"
Všetky moje príspevky v danej téme / posledné / boli zmazané. Niekto skutočne nevie zniesť kritiku, tak som to hodil aspoň sem. Tak vyzerá demokracia po slovensky, keď si niekto za pár drobných kupuje právo na mozgový patent.
Asi si hodím konopnú mašľu kolo krku....![]()
![]()
jan toman napísal:ja som zas pre zmenu ,,kydol,, na dovozcu jedinecnej techniky.
lunimus napísal:jan toman napísal:ja som zas pre zmenu ,,kydol,, na dovozcu jedinecnej techniky.
Uvazujem ci je vhodne kydnut na neho ale jemu
Bol som osobne pritomny na IRC, ked sam najvyssi zacal svoju debatu ... a bohuzial mozem potvrdit Romanove slova ....
Prvy krat som mal tu cest (rozmyslam, ci cest je v tomto pripade spravne slovo) s tym, ktoreho nereba menovat a i ked ma priamo neoslovil, po par prvych vetach som si mohol urobit nazor.
Tymto verejne ziadam aby aj vsetky moje pripadne prispevky v prislusnej komercnej teme boli vymazane a vymazavane.
Tiez ziadam o svoju verejnu popravu, ak niekto najde moj prispevok v nej skor, ako nebude do nej Arowana pozvany tym, ktoreho netreba menovat a nedojde k verejnemu ospravedlneniu.
arkon napísal:Chlapci a nebudeme najvyssieho ( ten vyraz sa mi paci) jednoducho ignorovat. Tym padom to bude komercna tema len pre naivných akvaristov kt. dufaju ze im objednany tovar aj pride a najvissi bude aj nadalej impertinentne slubovat ze ANO.
jan toman napísal:lunimus napísal:jan toman napísal:ja som zas pre zmenu ,,kydol,, na dovozcu jedinecnej techniky.
Bol som osobne pritomny na IRC, ked sam najvyssi zacal svoju debatu ... a bohuzial mozem potvrdit Romanove slova ....
Prvy krat som mal tu cest (rozmyslam, ci cest je v tomto pripade spravne slovo) s tym, ktoreho nereba menovat a i ked ma priamo neoslovil, po par prvych vetach som si mohol urobit nazor.
Tymto verejne ziadam aby aj vsetky moje pripadne prispevky v prislusnej komercnej teme boli vymazane a vymazavane.
Tiez ziadam o svoju verejnu popravu, ak niekto najde moj prispevok v nej skor, ako nebude do nej Arowana pozvany tym, ktoreho netreba menovat a nedojde k verejnemu ospravedlneniu.
Pridavam sa .
Ziadna cenzura,ale diskusia je to,co robi toto forum zaujimavym.
Roman napísal:a toto je len polovica show
chvilku potom (cca o 14;00) sa nejvyssi jediny organizovany dostavil na IRC a bavil nas tam do popuku
najprv sa snazil ziskat podporu priatelksou otazkou "aj vam lezie arowana na nervy??" a ked som mu napisal ze rypaci su uzitocni lebo vyprovokuju a pomahaju odhalovat skutocnu povahu , tak sa nam Velky cenzor trochu zamotal... aked som na ilustraciu pouzil priklad ako jeden novinar vytocil jedneho byvaleho viacnasobneho premiera az mu ten chcel "****ut po papuli"...tak sa zamotal uplne a zacal sa vsetkych pritomnych vypytovat , ci si o nom tiez myslia ze je ******![]()
Vzhladom, na fakt, ze mu to nikto nenapisal, usudzujem z formulacie otazky "tiez si myslis...." ze si to o sebe mysli sam
Nuz za seba mozem povedat : Pan Tokusev, JA si to o vas NEMYSLIM
no a po kompletnej strate orientacie (a mozno aj telesnych tekutin, neviem webcam nebol) dotycny megaodbornik zavalil : "pH je tvorene vapnikom" cim ma dostal na kolena
dobru noc a prijemnu zabavu
Richard Tokušev napísal:Roman napísal:
dotycny megaodbornik zavalil : "pH je tvorene vapnikom" cim ma dostal na kolena
Pán Roman pri svojej najmúdrejšej hlave zabudol pripomenúť že na IRC vystupoval pod iným menom (zákeráctvo?).
K pH iba toľko: "zásadité rozpustné katióny (Na, K, Ca,...) + OH =voľné zásady"
Zjednodušene sa to dá povedať aj tak ako som to povedal. Nebol som pritom prvý. Predo mnou to spomenul doslovne J. Novák a J. Hofmann v knihe Akvaristika, aneb jak chovat ryby...v kapitole o rozšírení ryb, konkrétne o zásaditých a tvrdých vodách strednej ameriky kde je tvrdosť tvorená práve Ca, čoho je dôkazom usadený vápnik na kameňoch a rastlinách vo forme uhličitanov.
arowana napísal:Dúfam, že keď ešte trochu vydržíte kydať v tomto témate, tak sledovanosťou tromfnete "nemenovaného".![]()
![]()
martin_s napísal:Tak to je sila. To uz mohol otvorene povedat ze do "fascinujucej temy" sa smu pisat iba same chvalospevy na jeho osobu a na znacku ktoru dovaza. Kritika tam nema miesto... Mohol by nam rovno rozposlat co tam mame vsetci napisat aby mu to prijemne posteklilo jeho bezcharakterne ego.
PS: Aby som aj ja nezabudol a pripojil sa: KYD, KYD, KYYYYYD
lunimus napísal:jan toman napísal:ja som zas pre zmenu ,,kydol,, na dovozcu jedinecnej techniky.
emkac napísal:Nechcel som napisat...
Ale akurat ma jedna precitana tema prinutila.
To co sa mi paci na Arowanovi pisat nebudem. To tu uz zaznelo. Jeho odpovede resp. rady (na konkretne dotazy) si precitam rad. Davaju zmysel.
To co sa mi nepaci je zamienanie si tem za chat. Ked sa jeden vyprava s druhym namiesto toho, aby si pokecali cez ss, skype, icq, telefon, z okna, pri pive...... Nic nehovoriace veci druhym.
Dodnes mi to nevadilo, kedze u mna prevladalo viac pozitiv z tych odpovedi "k veci", ale po precitani temy http://www.akva.sk/viewtopic.php?t=6223&start=50
hovorim len jedno: chlapci, toto vazne nie.
emkac
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.