Silvester Valentin napísal:ufff zabudol som kyd kyd kyd kyd kyd !!!!!!!!!!!!!!!
Ahoj ,,Silvester,,
Vprvom rade som vobec,ale vobec nenarazal s tou cenzurov ani na moderatorov a ani na admina.

Az po tvojej reakcii som znovu a znovu cital moj prispevok a je pravda,ze som spatne formul svoj clanok
Tuto temu
zalozil ,,peter-trnava.Bola zamerana hlavne na teba,ale i proti tebe.Pokial viem,neprotestoval si.A ani admin,ani moderator.Doteraz ani jeden s nich nereagoval ,ze by bolo nacase ju zmazat,Reaguju hlavne ty,ktory iba donedavna bud osobne,alebo nepriamo utocili na inych z tohoto fora a i ked to aj naznacili,odrazu im to vadi.
Toto sa nam tu paci,piste iba o tomto,piste takto,za toto vas zmazeme....
Spravne som mal napisat,,Toto sa nam paci,piste iba o tomto, ZA TOTO NEBUDEME ZIADAT,ABY VAS ZMAZALI.
Vies,pokial niekto slovne utocil na niekoho,nepostrehol som,ze by mal potrebu aj sa ospravedlnit.Alebo, zeby dokonca ziadal,aby bo jeho slovny utok zmazany.
Snazim sa iba vysvetlit,ze neni uplne v poriadku,ak niekto moze pisat co chce a neziada sa zmazanie jeho prispevkov alebo temy,no staci ak niekto iny co len naznaci,ze s niecim nesuhlasi a uz sa zacina kampan.
Prave tato tema by mala sluzit ako ventil,ked uz bola zalozena.Samozrejme ze v ramci slusnosti,no kde konci ten ramec,neviem ani ja presne povedat.Tiez si uvedomujem,ze nebolo celkom vhodne zasahovat z mojej strany do komercnej temy RT, no ale ako mu mam dat vediet ze celkom nesuhlasim s jeho predstavou, ked viem ze by o tom mali aj iny vediet?
Mam sa tvarit ze je vsetko OK, i ked z mojho pohladu tak neni?
Takze radsej budem pokrytecky mlcat,alebo tlieskat iba preto,aby som niekoho nedajboze neurazil?
Ja si myslim,ze veci i nedorozumenia sa maju riesit hned a popripade i vysvetlit.
Pokial mi niekto poda argument,ze som nepravom naneho utocil,alebo ho osocoval,trvam natom,aby som sa mu verejne ospravedlnil na tomto fore.Ved tym vlastne pridam jeho osobnosti.
Ale nemal by som sa tvarit ,ze vsetcia okrem mna su ty spatny.
Neviem Valentin,ci som ti to tentokrat vysvetlil tak, ako to aj myslim,ale tema,,arowana,, by mala zostat nadalej otvorena. Bez akehokolvek zasahovania donej.Ved cas je najlepsi radca.Ak nebude zaujimavou,casom upadne dozabudnutia,ako mnohe ine na tomto fore.
A ak bude o nu zaujem,coskoro sa mnohy s nas vyprofiluju a prejavia.A napovie vela o mnohych s nas.
Tak uz sa nemrac a hod to za hlavu.
Pekny neskory vecer.