barky napísal:Kedy aj o mne bude tema na akve![]()
![]()
Dexter napísal:Mna by zaujimalo, ze ci fotka, ktoru ma arowana v avatare je jeho. Strasne sa totiz podoba na toho zradcu Cyphera z Matrixu I
Jirka Scobak napísal:Dexter napísal:Mna by zaujimalo, ze ci fotka, ktoru ma arowana v avatare je jeho. Strasne sa totiz podoba na toho zradcu Cyphera z Matrixu I
Ja se ho na to zeptal soukrome uz pred casem. A odpoved byla ze ne. Ale je trochu podobna jeho skutecne "vizazi"(videl jsem jeho skutecnou fotku).
Arowana ma znacne znalosti.
Osobne mu zavidim mnozstvi toho, co doma ma. Take bych chtel.
Uznavam ho.
Stejne uznavam spoustu lidi na tomto foru.
Je to jako s laskou. Pred zenou se nikdy nemuzete ztrapnit, pokud to, co delate, delate, protoze ji mate radi (s vyjimkou prehnaneho olizovani nohou). Na tomto foru neni mozne se divat na nekoho zle, pokud se vsichni snazi radit a pomahat podle sveho nejlepsiho vedomi a ... one ... svedomi.
Jirka Scobak napísal:Dexter napísal:Mna by zaujimalo, ze ci fotka, ktoru ma arowana v avatare je jeho. Strasne sa totiz podoba na toho zradcu Cyphera z Matrixu I
Ja se ho na to zeptal soukrome uz pred casem. A odpoved byla ze ne. Ale je trochu podobna jeho skutecne "vizazi"(videl jsem jeho skutecnou fotku).
Arowana ma znacne znalosti.
Osobne mu zavidim mnozstvi toho, co doma ma. Take bych chtel.
Uznavam ho.
Stejne uznavam spoustu lidi na tomto foru.
Je to jako s laskou. Pred zenou se nikdy nemuzete ztrapnit, pokud to, co delate, delate, protoze ji mate radi (s vyjimkou prehnaneho olizovani nohou). Na tomto foru neni mozne se divat na nekoho zle, pokud se vsichni snazi radit a pomahat podle sveho nejlepsiho vedomi a ... one ... svedomi.
Sorrymate napísal:Laci, ale uz by aj stacilo, nie?
Bigi napísal:Hehe fajn odveci ale arowana poradi napise a pomozeporadil aj mne a chlape dobre som nakupil uvas v KE mal si pravdu
dikes aj akvarka som zvladol polepit hehehe uz su pomalicky zabehnute ..... no co uz chlap a skuseny akvarista si myslim ja aj ked ho vobec nepoznam len z portalu.... a uz to zruste lebo bude namysleny
))))))))))))))
![]()
![]()
![]()
thomas111 napísal:Atilles: prosim, bez urazky, nepouzivaj radsej saristinu ked ju nevies pouzivat...potom to vyzera trapne.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.