daj im tam aj zopar mavych zakuti lebo cisto biele nebude podla mna pekne a ani pre rybky prijemne
ked budu mat s kazdej strany rusenie tak budu potrebovat vela miest na skovavanie a na to su tmavsie ukryty na nezaplatenie

Vlado21 napísal:robo79 napísal:Jedine mi este vychadza akva medzi kuchynu a obyvacku namiesto baroveho pultu aj to je jedna z moznosti, ktoru by som chcel do noveho domu ak by samozrejme stolik nevysiel.
toto riesenie sa mi ovela viac pozdava... do neho by som isiel!
sappa napísal:no k by bol ten kabel hrubsi tak rozobrat kus podlahy urobit karbobruskou ryhu v podlahe aby sa tam ten kabel skoval a nech ti tam niekto strieka vodu inak bude prach aj u susedovno rohove filtre su fajn len aby to zase nebolo vyzorovo skarede a aby mali dostatocny vykon na velkost akva kedze rohove filtre niesu nejak extremne vykonne zalezi ake velke bude to akvarium
daj im tam aj zopar mavych zakuti lebo cisto biele nebude podla mna pekne a ani pre rybky prijemne
ked budu mat s kazdej strany rusenie tak budu potrebovat vela miest na skovavanie a na to su tmavsie ukryty na nezaplatenie
robo79 napísal:Jedine mi este vychadza akva medzi kuchynu a obyvacku namiesto baroveho pultu aj to je jedna z moznosti, ktoru by som chcel do noveho domu ak by samozrejme stolik nevysiel.
Luker13 napísal:tie skaly z chorvatska budu pravdepodobne nevhodne pre vysoky obsah vapnika
triscene napísal:asi tak nejak..podobne som si doniesol minule leto sutre z Chorvatska a pak na moje prekvapenie po poliati octom sumeli takze som ich vysupol na skalku pred barakom. tie sa ti budu asi hodit jedine ak by si chcel cichlidy co maju radi tvrdu vodu.
Giftzahn napísal:robo79 napísal:Jedine mi este vychadza akva medzi kuchynu a obyvacku namiesto baroveho pultu aj to je jedna z moznosti, ktoru by som chcel do noveho domu ak by samozrejme stolik nevysiel.
njn, pekny nakres ... ono, televizor by som zavesil na stenu ... plus pod 55" "televizor" by som nesiel .... urcite by som pridal nejaku tu skrinku na stenu do kuchyne ... ono, ver mi tych nikdy nie je dost .... mikrovlnku by som dal inam ... tam kde ju mas ty by som teda "lozit" nechcel ... ok ... to by sme mali ... sorry, minuly rok som dostaval dom tak mi to nedalo ...![]()
![]()
![]()
a teraz k akva ... hmm, ja som staval dom s tym ze budem mat "akva room" teda cielene 1 izbu len na moje "akva chutky" ... cize si si ity ze lepsie miesto pre svoje akva nenajdes ?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.