Jedna sa o plne automatizovane zariadenie ovladane pomocou raspberry ktory sa da ovladat cez web . Dokaze toho hodne ako napr.:
Plne izolovaný obvod pH pre presné a stabilné merania
16xovladanie 230V zásuviek
7x DC port na ovladanie 12V zariedeny ako su relé, ventili, cerpadla s toho 3 dc porty mozu fungovat zo zaloznym plavakom, senzorom vody atd
8x pwm ovladanie led svetiel pripadne 8x perilisticke pumpy na davkovanie chémie
3x teplota
automaticke krmenie s krmitkom Eheim
3x porty pre ovladanie plavakovych spinacov ktore mozu sluzit pre doplnovanie, vymeny vody
3x optic/no contakt senzory
I2C modul
Dalej je mozne nastavovat rozne pravidla, makra co ma urcity port robit, casovace .... . Existuje aj novšia verzia 3 ktora dokaze este pripojit viacero senzorov. Priamo v krabici sa nachadza cca 50m kabla + do pivnice mi vedie 4x30m kabla kde mam zapojenu osmozu, zasuvky. Do nadoby sa mi napusta osmo voda po dosiahnuty senzora vypne osmozu a zacne napustat vodu s vodu pre mix. Po naplnenie nadoby sa zapne ohrievac a prudove cerpadlo sa spusti obcas aby premiesalo vodu. Je toho vela rozpisovania casom doplnim zvysne foto a popis cele systemu.
pre blizsie info je mozne pozriet stranku
https://www.robo-tank.ca/ kde je uplne popis co to dokaze je to asi 2 najlepsi ovladac na trhu pre plny monitoring lubi sa mi aj neptune apex ktory je uz topka a dokaze toho neskutocne len tam uy zakladna cena zacina na 800e a viac