Takze po case znova nieco nove, rozhodol som sa vymenit moje Dennerle 20 za nieco ine aj ked objemovo ostavame pri 20L kedze akva je na mojom pracovnom stole len uz ma nejako prestala bacit ta kocka.
Nove akva je OW 36x22x26
Filter bude dobry, dobou odskusany a upraveny Dennerle eck filter.
Ohrievac Aqualighter
Svetlo podla vsetkeho Chihiros C2 alebo C2 RGB
Toto akva bude trosku ine, chcem ist smerom river scape kedze bojovnice neziju len v bazinach ale aj mensich potokoch v dzungli. Takze strk bude ADA Colorado spolu s riecnimi kamenmi a celkom pekny koren ktory som nasiel v hornbachu za konecne normalnu cenu

Hardscape ako mozte vidiet,ze uz cely vyskladany na PVC podlozkw z OBI, nie je to moc hrube a dobre sa to reze z nozom ale je to zaroven pevne. Sekundak a cigaretove filtre to drzi ako das. Uvidime ako to cele ukaze vo vode kedze strk som musel postriekat sekundakom aby to dzralo. Skusam to ako vietnamci na trhu v azii kde robia tie svoje hard skejpy

Na zadnu cast podla vsetkeho pojde cierna folia ale este sa neviem presne rozhodnut ci dam ciernu alebo nedam foliu ziadnu.
Rastliny: chcem nieco jednoduche takze Vallisneria Nana alebo Eleocharis Vivipar do zadnej lavej casti a vedla toho tiger lotus green alebo red.
Okolo korena by som chcel Cryptocoryne lutea hobbit len zopar kuskov a najvacsia dilema je vrch korena. Bud to necham tak ako je alebo tam osadim bucky alebo mini anubiasy.
Otazka rastlin este nie je uplne uzavreta a tak sa este stale hram s predstavou co tam bude.
Nebudem asi davat ziaden bustrat, na sklo vysypem NPK tablety a na to ADA piesok. Tato kombinacia sa mi osvedcila najviac, bez rias a bez problemov. Tak uvidime.
Prikladam teda este zopar foto na ochutnavku. Foto su cez tapatalk a tak sa ospravedlnujem tym co to pozeraju cez prehliadac. Pre plne zobrazenie si dajte foto otvorit samostatne.

Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk