dnes som urobil asi sprostost ale uvidime co sa bude diat, posudte sami, ako som uz spominal z prveho parenia bojovnic z tohto akva mi ostali len dve rybicky, doteraz boli v plastovom kelimku s dierkami v tejto 30tke ale vraj by v tomto veku 6 a pol tyzdna mali mat cca 3cm no tie moje maju tak 1,7cm, rozmyslal som ci to nie je aj velkostou priestoru kde ziju a tak som sa rozhodol ze ich po vymene casti vody presuniem z kelimka do akva, bal som sa vsak co urobia dospele ryby, tak som odlovil pokusne samca a hodil ho medzi tie dve s tým ze keby nieco zasiahnem rychlo a ono nic absolutne si tych dvoch krpcov nevsimal tak isli do akva a naozaj si ich tam nik nevsima, ale teraz neviem, nevsimaju si ich len docasne? od kedy je mozne urcit pohlavie? totizto ak jedna z nich by bola samec radsej by som si ju nechal a tohto stareho samca niekomu daroval, vo vytieracke je plodik takze tam nemozem presunut ziadnu rybu, inak sa aj pekne ukazali farby po vypusteni do akva, jedna je modro cervena a ta druha sa zdá byt cervenozelená co neviem odkial nabrala tu farbu ale bud sa to este zmení alebo to ma zo skorsej generacie, myslite si ze by som mal dat radsej samca prec?
inak ako som tak sledoval tie malé, zrazu pozerám krevetka cca 3-4mm

takze uz aj tie maju prírastky