Takže akvárium by mohlo byť už tento alebo budúci týždeň

Mala tam byť Amélia, ale keď už nie je, tak som mala rôzne myšlienkové pochody čo s akvárkom. Najskôr, že by tam bol nejaký beťák, potom som videla akvárium kde bol mlok/čolek východný a premýšľala som že by som spravila ripárium/paludárium, ale oni potrebujú nízku teplotu a to by bol problém cez leto. Potom som premýšľala, že rájovca, ale aj ten by potreboval nižšiu teplotu. Tak som zas skončila u beťáka.
No a potom, že ako bude vyzerať akvárium pre beťáka. Najskôr som premýšľala, že by som sa pokúsila o nejaký ten akože aquascaping, lenže pre beťáka by bolo asi najlepšie husto zarastené akvárium. Potom som premýšľala, že by som spravila čisto biotopové akváriu ako bolo v 45l čo som mala. Potom mi napadlo, že by som mohla spraviť husto zarastené "na divoko". Potom som premýšľala, že by som sa mohla pokúsiť o low-tech akože holandské akvárium. A posledná myšlienka bola, že by som proste z nenáročných rastlín náhodne vybrala nejaké a tie by som dala do akvárka. Každopádne chcem aby to bolo vhodné akvárko pre beťáka.
Teraz keď sa nemusím ponáhľať so zariaďovaním tohto akvárka, tak mám čas na premýšľanie/zariaďovanie. A to je trochu pre mňa problém, lebo sa neviem rozhodnúť ako by malo to akvárko vyzerať