skala napísal:igypop, ma. a existuju aj nejake extra protiplesneveniu pripravky, ja ich vsak nepoznam. pripadne skus nejako zabezpecit prud vody - ovievanie, mozno to pomoze.
ono, je mozne, ze na vine su aj parametre vody, napr, ze je prilis tvrda
Najčastejšia masívna invázia nálevníka spôsobuje mliečny zákal, ktorý sa vytvára najmä v nových a čerstvo založených nádržiach, najmä ak filter čistíme nevhodne pod tečúcou vodou z vodovodu.
luBBO, další z tvých zajímavých tvrzení o tom, co je nebo není blbostluBBo napísal:Toto je blbosť , pravidelne čistím filter v STUDENEJ vode z vodovodu a nikdy som nemal nálevníkov , vzniknú pri použití teplej vody z vodovodu.
Baloghi napísal:Skala ja som si skoro isty ze to nie je nalevnik, ako si povedal ten plava zatial co tento je stale prilepeny na skle akva. A keby to bol nalevnik da sa nejako odstranit?
Jestli tohle fórum považuješ za informační zdroj pro hledače faktů, tak vezmi na vědomí, že já jsem jeden z nich. A proto jsem se tě ptala, na základě čeho tvrdíš, že nálevnící v akváriu vzniknou při použití teplé vody. Nechci tě kritizovat ani zesměšňovat, prostě se ptám. Je to totiž taky diskusní fórum. Mimochodem, neodpověděl jsi mi. A znovu tě prosím, nepiš mi ss. Na naší konverzaci není nic soukromého ani osobního.luBBo napísal:ak chceš kritizovať a zosmiešňovať používaj ss ( tí čo hladajú na fóre informácie to zbytočne zdržuje, tiež to nerád čitam),,,, je velmi málo takých ako ja ,čo opíšu vlastné dlhoročné skúsenosti a neopisujú z kníh , no a tento tvoj príspevok mal aký význam pre hladačov faktov ?????Raviolka napísal:luBBO, další z tvých zajímavých tvrzení o tom, co je nebo není blbostluBBo napísal:Toto je blbosť , pravidelne čistím filter v STUDENEJ vode z vodovodu a nikdy som nemal nálevníkov , vzniknú pri použití teplej vody z vodovodu.Ty jsi filtr vypral v teplé vodě a pak jsi měl problém s nálevníky? Pokud ne .... a pokud ano, děláš dost unáhlené závěry. Možná má někdo jiné zkušenosti než ty a kromě toho, v původním příspěvku není nic o teplotě vodovodní vody
Já třeba filtr neperu vůbec (žádný nemám) a už jsem nálevníky v akváriu měla
tvoj obdivovatel luBBo![]()
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.