akvarko mam zalozene od 5. 5. 2011, hnojit som zacal od 9. 5. 2011, a to len 0,2 ml asi 3 dni, mam tam 2x gubky endlerky, 2x slimaky clea helena, svietim lampou, ziarivka 11 w, neviem presny typ ziarivky ale je to normalna kancelarska lampa, vodu som neechal najprv niekolko dni odstat v 10 litrovom kybly s raselinou v silonke, potom som ju cez filter prelial do 18 litrovej bandasky na balkone, takze moze byt aj v tom pricina, strk jemny kremicity, rastliny neviem presne dobre napisat (nechce sa mi to hladat na nete teraz )

po latinsky ale rotala rotundifolia, anubias barteri nana, bacopa monieri, hygrophila pinatifolia, hygrophila corymbosa siamensis, polysperma, mach valisceria dubyana, ludwigia repens, alternanthera rubin, heteranthera zosifolia,
neviem ci by to bolo na fotke vidiet, lebo je to biele, musim to skusit odfotit, ale myslism si ze je to sinica, je to taky biely sliz, raz sa mi to vyskytlo aj vo velkom akvariu na prisavkach filtra, ale bolo toho malinko, a ked som to spajdlou vybral, uz sa to tam nikdy nevyskytlo, a este poznamka, tu vodu som pouzil aj do velkeho akvaria a tam sa to nevytvorilo, takze neivem, dnes som to trosku pocistil hlavne zo skla, a z machu, a dal som vzduchovanie, zakryl som uterakom