uuhm, no je to aj dnes rano zakalene, takze to musel byt pekne zasraty piesok,ach jaj, no nic, caka ma dnes robotavysluzil2 napísal:poprehrabuj strk, alebo piesok, stiahni vodu do poslednej kvapky. Daj ziviny do dna, cize pod strk , zasad rastliny , napusti vodu, pusti filtraciu, vloz ryby , aspon 5 dni nekrm. A potom sa uz mozes ucit, ako sa stara o aq.
Myslis? no potesil by si ma, snad mas pravdu, moze byt bakterialny zakal z noveho piesku? vsak ten by mal byt cisty nie? on este pre info: ten zakal vznikol hned ako som dal do akva s pieskom vodu, a od vtedy to je bez zmien. Takze nemam ani svietit, ani filtorovat, a a ni ohrievat vodu? Netreba zakryt akva, aby do neho neslo ziadne svetlo?majko napísal:Nic nerob !!! Ak sa to neusadilo, tak je to bakterialny zakal, to prejde same za par dni....
OK naham to teda tak, rastliny zatial nemam, rybky tam nedam, chcem mat z toho afriku, takze rastliny nebudem davat...majko napísal:Za predpokladu ze je to bakterialny zakal (z Tvojeho opis je to moj typ), kludne sviet (ale nie naplno) ,filtruj a ohrievaj. Ale ziadne hura akcie s vypustanim vody a vpustanim ryb. Nenarocne rastliny by so dat mohol. Narocne nebudu mat dost svetla pre ten zakal. A POZOR trva to niekolko dni kym to prejde, takze KLUUUD
Aky piesok si tam vlastne dal ?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.