potrebovala by som poradiť od skutočných akvaristov v súvislosti s akváriom Biorb. Vysvetlím: Už niekoľko rokov mám doma 50l akvárium s tromi prísavníkmi piatimi neónkami a štyrmi červenými mečúňmi (počty sa rokmi samozrejme menia). Nie som akvarista, ale milujem pohľad na akvárium a myslím, že rybkám sa u mňa celkom páči (dokonca sa množia a úspešne). Zmenila som design bytu a akvárium zrazu nebolo kde dať. Aby som sa ho nemusela vzdať a zároveň nenarušila celkový design obývačky, urobila som kompromis a kúpila som designové akvárium Biorb. Práve ho zariaďujem a hľadám rôzne doplnky a pod. a narazila som na rôzne diskusie a tam je problém..... Potrebovala by som radu od niekoho skúseného, kto ale pozná aj princíp fungovania spomínaného akvária, aby mi poradil, čo mám urobiť pre to, aby moje akvárium bolo pekné, čisté, ale hlavne, aby sa moja "rybacia posádka", ktorú už mám ,cítila dobre. (Čitala som totiž niekde, že prísavníky tam skapú a pod..... a takým veciam sa chcem vyhnúť, čítala som tiež, že je dobré zmeniť výplň filtra a pod.) Mám v tom zmätok a preto potrebujem ucelenú radu od človeka, ktorý sa v tom vyzná. Veľmi pekne ďakujem.