Snad bude OK ved uz to bude skoro mesiac

su tam slimaciky a pred dvoma tyzdnami, ked som menil tu vrchnu ulikovu filtracnu vlozku, co mala byt iba na zabeh, tak som tam dal filtracne medium (take eheimacke gulicky) z kamaratovho stareho filtra. Do tohoto som teda nemusel močit, ako do prveho, popravde aj tam som dal skor zivocichy, ako sa uvadza "teraz". Mam akvaristicku knizku, ktorej prve vydanie bolo v rokoch 80tich a tam pisu ze tyzden a ked velky luxus tak dva tyzdne ako zabeh. Ale rovnako su tam aj trosku nezmyslene alebo skor prerybnene pocty na moj vkus podla velkosti akvariek. No ina doba, ja si nemyslim ze treba uplne dodrziavat nejaky presny mesiac, treba to len poriadne sledovat.
Aj do druheho akvarka krevetky isli po cosi vyse dvoch tyzdnoch dnu a ryby za necely mesiac. Ale pozeral som hodnoty a bolo to ok. Ziadne straty skor naopak, neviem co s tolkymi krevetkami, to je aj jeden z dovodov, preco chcem do tohoto noveho Apistogrami. Dufam ze ich budu jest ked im ich obcas odlovim. A to ani moc pravidelne nemenim vodu. Ale zase krmim tak ze nic nestihne padnut na zem (rybickam).
Ale toto som naozaj planoval poriadne zabehnut, objednavku na ryby mam az na 19.1.2019, ale vcera som neodolal ked som videl tuto rybku co chcem priamo v Zoodome. Aspon to potestuje predtym ako tam hodim vsetky ostatne.
Inak je uplne super, stale aktivna, vobec sa neschovava a pekne obziera drievko. Po tom kde bola doteraz sa musi citit ako v raji. A asi to bude samicka, hlavne ze chlapik v obchode ze to nevie rozlisit, ale ked som prisiel a postudoval zistil som za maju pohlavny dimorfizmus. Teda dufam ze to samicka bude, objednany mam parik, cize takato skupina 1,2 by bola este lepsia. A ma uzasnu kamuflaz na tie listy a dreva.