Jožo napísal:chalani vedla v topiku pisu o 2 - 50 bublinachcize urcite ti znacne mnozstvo ide do vzduchu nad akva...nemozes to umiestnit aspon niekde pod vypust filtra, nech prud vody rozmeta bublinky po celom akva? Urcite by sa vyuzilo vyssie %. Ja osobne cakam na bezstratovy reaktor
tak uvidime...
fazyl napísal:hoj nois. ja som to poriesil s co2 u mna tak, ze nad vypustou z hadicky som prisavkou pripevnik "stamperlik" otoceny dnom hore a vsetky bublinky sa zhromazduju v nom a co2 sa rozpusta do vody... ak tak spravim foto
zlatovlaska napísal:zdravim ta noiseless, ked is pisal o tom aby sa ti lepsie rozpustalo CO2 do vody, tak ako pozeram mas fanfilter, a k nim je dodavany aj taky medzikus, na ktory sa da napojit hadicka, original je to na okyslicovanie vody, no kedze ty potrebuješ uhličito okysličnikovat tak ta prosto napoj napoj rovno hadicku bez toho cigaretoveho filtra, a prud vody ti bude jednak rozbijak bublinky na mensie a taktiez ti rovno vyzenie CO2 do celeho akva, len neviem ako potom vyriesit ked to chces cez noc vypinat, ja pouzivam na CO2 tibi krystaliky uz asi pol roka a je to uplne bez problemov, raz za mesiac vymenim vodu, dosypem cukor a fici to dalej,ani nevypinam cez noc a rastlinky krasne rastu, dufam ze ti tento text pomoze
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.