Ježiš Maria, zasa nik ani čiarku o prebehnuvšom stretku...
Tak zasa ja. Na stretko som dobehla rovnou čiarou z nákupu v Kauflande a priamo od veterinára, ktorý má ordináciu pod terasou, aj s mojím chlpatým chorým maznáčikom v taške morčaťom Morkym, ktorý musel na kontrolu a nezvládol by to sám

.
Chcela by som sa nesmierne poďakovať ľuďom ktorí organizovali včerajšie stretko v klubovni. Niečo neuveriteľné. Tí ktorí ste neboli, ani si to nebudete vedieť predstaviť. Podávali 2x guláš, obsluhovali nás ako pánov, cítila som sa ako nóbl pani v hoteli. Guláš bol: boli to dva druhy a bol tak lahodný, že by ste preň vraždili. Božský!!! A boli v ňom pravé borievky

- jalovec. Plný mäsa, vlastne bolo to skôr mäso v gulášovej omáčke ako guláš s mäsom. Jelenina bola tak mäkká a lahodná, že ste velebili Boha za stvorenie tejto nádhernej bytosti. Počas jedenia stáli pri kuchynke a podávali kto čo chcel, ako za starých čias vo viktoriánskom sídle. Pritom tá atmosféra nebola strojená, ale absolútne nenútená.
Ďakujem

. Guláš mi nesmierne chutil, o to viac, źe som ho jedla asi 3tí krát od roku 2005

, absolútne som si ho vychutnala, bol tak dobrý, že som sa doslova maznala s každým sústom

.
Ďakujem za atmosféru, tak dobre a uvoľnene som sa necítila ani nepamätám.
Obrovská poklona a vďaka ľudkom ktorí túto atmosféru spáchali

. (prepáčte že neuvádzam ich mená, ale už si ich nepamätám, len tváre).
PS: dnes ráno, po prebdenej noci, ma môj chlap keď priśiel z nočnej, našiel hore, bledozelenú, rozklepanú, kyselina taká, źe by leptala aj petriho misky

. Pozrel na mňa: "Ty vole!! Ty vypadáš! Stálo ti to za to cpát to do sebe!!!" S úšrnom šialenca som mu odpovedala, že keby mi dali v tomto momente do rúk ďalšiu várku tej gulášovej ambrózie, tak s láskou v očiach a duši vďačne žerem

. (pre upresnenie, aby nedoślo k mylnej predstave, źe guláš bol brekeke- ja mám také veci prísne zakázané od lekárov, ale ľudkovia, tomu sa proste nedalo odolať !!! Kúsok neba na zemi ! )