milan, smutne je to, ze ti ludia sa o akvaristiku a chov zvierat vo vseobecnosti vobec nezaujimaju a len pozeraju kazdy mesiac na ucet, kedy im pride ich 380 cisteho... ved fakt, ze do akva sa nema davat bledy piesok, je napisany v kazdej knihe, v kazdej prirucke, na kazdej netovej stranke. ja sa venujem akvaristike necely rok a v zaciatkoch som spravil dost chyb, ale toto zakladne pravidlo som vedel medzi prvymi vecami. nikto uceny z neba nespadol. aj ja ked som nastupoval do zamestnania, prestudoval som si zakonnu legislativu, ktora sa vztahuje k mojmu povolaniu a aj interne predpisy firmy, pre ktoru pracujem. u predavacov by som ocakaval, ze studuju aj napr. toto forum. ak by to robili, tak mi neodporucia do akva terariovy piesok. druha vec je, ze to mozno vedeli, ale chceli predat ten piesok. to uz je ale smutne a nekorektne jednanie so zakaznikom. mozno maju mesacny plan na predaj konkretneho tovaru, neviem. kazdopadne je to nekorektne. ak by tam prisiel niekto, co vidi akva prvy raz v zivote, tak by ten piesok kupil a potom by sa divil, preco sa jeho krevetky nemnozia a preco maju sedivu farbu, preco sa stale schovavaju. aj ja som si svojho casu myslel, ze su to odbornici, na zaciatku som dal na ich rady a dopalacam na to doteraz

preto som si povedal, ze toto v poradi moje druhe akva sa uz nebude riadit radami predavacov v akva predajniach.