akva konicek sa pre mna stava nezastavitelnym a do "zbierky" pribudla dalsia nadrz - resp. mini miska skor

Chcel som nieco male, najprv som myslel, ze nejaky styl wabi kusa resp. pond, takze v zadnej casti za dekoraciami by som chcel trosku emerz aby rastol (resp. nieco co sa pekne taha z vody von), v "akva" casti nejake drobne bucephalandry, anubias petite na dekoraciach apod...nie vela - priestoru je malo.
Rozmery: 30cm x 30cm x 12cm (optiwhite custom made)
Osvetlenie: bude ONF Flat NANO LED
Dekoracie: Dark Wood a Frodo stone (ak by ste mali zaujem o Frodo stone, ktore pouziva Aquaman_pl tak viem zohnat
Substrat: lavova drt + Platinum (v zadnej casti za dekoraciami), vpredu riecny strk mala zrnitost + zvysky ADA La Plata co mam
Filtracia: Tu potrebujem chalani trosku poradit : mam v plane dozadu skryt mini hlavu vnutorneho filtra (myslim ze mam nejaku aquael zo setu) a napojit na to nejaku hadicku (este musim presnu kupit aby sadla na ten vypust) a zo zadneho praveho rohu potiahnut hadicku poza dekoraciu a vyviest ju z lavej strany smerom dopredu...akurat neviem ci to je dobry napad, ci by ste nezvolili nejake ine riesenie.....neviem ci, by som to dokazal prevadzkovat bez filtra co myslite? je to male bojim sa ze voda bude stat, ksynut, hnit, neprosperovat apod....preto vymyslam dozadu ten mini filtrik a nejak vyviest hadicku dopredu (trebars aj prevrtat drevo)
Rastliny : dozadu este neviem, kludne poradte co pojde pekne z vody...mozno aj jazierkove???
pripadne som najpr rozmyslal, ze vodu vyvediem vyssie, cez este jedno drievko co tam pride prevrtam dierku a bude po nom stekat....ale tam zase budem bojovat s tym ze kam to bude spliechat, stekat, ci drevo nebude zbytocne namahane (voda, sucho, voda sucho...plesne apod.)
Pani, uvitam akekolvek napady, predsa len skusenosti su na Vasej strane....velka vdaka za kazdy komentar...
Pre lepsiu predstavu pripajam fotku, predbeznu
a) na uteraku vidno ake drevo tam este chcem dat aby trcalo z vody

b) v akva uz vidno "finalnejsiu" podobu avsak este bez toho dreva co je na a)