Informacia o prvom cisle noveho casopisu ma potesila, vdaka vsetkym, ktori prispeli k jeho vzniku. Ja skor patrim k tym, co radsej citaju z papiera ako z monitora, preto ma "Printing: Not Allowed" sprvu zaskocilo, aj ked by asi stacilo chvilu googlit a stiahnut si nejaky softver na odstranenie takychto obmedzeni.
(Je niekde v casopise spomenute nieco ohladom autorskych prav, zakazu rozmnozovania a pod.?)
Nakoniec som nic take nepotreboval, a aspon som usetril kopec naplne do tlaciarne

Dovodom je poznatelna (ale avizovana) orientacia (mozno iba tohto cisla?) casopisu na reportaze a spravy, tie tvoria jeho jadro, pre mna osobne je takychto typ informacii jednorazovy, ku ktoremu sa v buducnosti nevratim.
Fotografie z burz mozu pomoct na priblizenie atmosfery, mam pocit, ze ich tu je az prilis vela.
Aj ked osobne poznam iba akcie v Bratislave, predajcovia tam byvaju viac-menej ti isti, a davat ich stoly "zo
vsetkych svetovych stran" a v podstate tie iste tvare do kazdej reportaze (ak zoberiem do uvahy aj predchadzajuci casopis)
azda netreba, dtto by som ubral na pocte fotiek do davu a akvarii plnych rovnakych ryb; tabulky, celostrankove uputavky na nove akcie, oznamy atd. by ste mohli posunut skor na koniec/posledne strany.
Pre mna zaujimave boli clanky o Farme, ECS, Ryby, Fejton, Novinky.
V kazdom pripade je fajn, ze sa nasli ludia ochotni venovat svoje usilie tvorbe noveho casopisu a asi vsetci fanusikovia si praju, aby vam to vydrzalo co najdlhsie.