tigrik321 napísal:cela temy sprostost.....aj keby nemas akva tak tu v pohode mozes pisat a vyjadrovat sa......rozoberas tu cele mesiace malawi,amazon a pod a teraz uz koncim...strasne detinsky my to pripada......naozaj sorry.....a aby som niekoho presviecal no neviem..to uz je kazdeho vec....asi som uz na taketo veci stary....
martin_s napísal:tigrik321 napísal:cela temy sprostost.....aj keby nemas akva tak tu v pohode mozes pisat a vyjadrovat sa......rozoberas tu cele mesiace malawi,amazon a pod a teraz uz koncim...strasne detinsky my to pripada......naozaj sorry.....a aby som niekoho presviecal no neviem..to uz je kazdeho vec....asi som uz na taketo veci stary....
Sry ale niektore tvoje nazory su divne...
renatte616 napísal:kto vravel ze sa vzdavam... chce to len financie....
martin_s napísal:uz som ti to vysvetlil v SS. predpokladam ze autorka tejto temy nemala v umysle aby ju kazdy lutoval. skor mozno tuto temu zalozila v urcitom citovom rozpolozeni. No vzhladom na jej pristup k jej konicku si myslim ze poradit jej nejake alternativy aby to nevzdala nie je zbytocne.
60Aaron napísal:kubo a ake mas vysoke akva? lebo predpokladam ze na skalare mas aspon 55cm
Tomas54 napísal:Presne tak, stretol som sa so 140 L akva a sklo 5mm. Ja mam 8
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.