Mária Kollárová napísal:...akvárium je 60 litrové, ... sú tam štyri zlaté rybky, a nejaké tie prísavníky.....
martin_s napísal:Mária Kollárová napísal:...akvárium je 60 litrové, ... sú tam štyri zlaté rybky, a nejaké tie prísavníky.....
Prerybnene... (a to ani nehovorim o tom ze nevieme pocet tych prisavnikov... Uz tie 4 karasy su vela na 60l)
baca141 napísal:ahojte poradi mi niekto vcera som kupil karasa zlateho a ked som dosiel domou a dal ho do akva tak som si vsimol ze na zadnej a hornej plutve a aj na brusku ma take biele botky.nema ich vela.dik
Milan666 napísal:No 120litrov tiež nieje vhodné pre tento druh rybičiek, je sezóna, tak podarovať niekomu do rybníka
saska3110 napísal:AHOJ ja som začiatočník a mam problém so závojnatkou na plutvičkách ma normalne male dierky......neviete mi poradit ci to nieje nejaká choroba???
očinta napísal:Milan666 napísal:No 120litrov tiež nieje vhodné pre tento druh rybičiek, je sezóna, tak podarovať niekomu do rybníka
Darovať pravdepodobne choré ryby aj vrámci sezóny inému do jazierka alebo rybníka je kontraproduktívne.
očinta napísal:Opäť sa budem opakovať.Čo chceš zjesť chorú rybku.Čo tak pokúsiť sa o liečbu.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.