kudrik napísal:Mate tam aj filtraciu?
Milan666 napísal:Podľa mňa to komplikuješ, keď tam dáš ohrievač a zasvieti na to slnko, alebo stačí, že sa ohreje vzduch od slnka a uvaríš ich. Počkaj do mája daj ich do nádoby, (ja ich mám v keramickej nádobe na kvety cca 40l ), nádobu oblož bambusovou rohožou, pre zatienenie, (je tvoja vec do akej výšky), ku rohoži niejaký kvet, konifér a pod. a hotovo.
jiri sajar napísal:myslím si že okrem rájovcov by sa takto dali letniť aj colisy či guramy
vilo napísal:jiri sajar napísal:myslím si že okrem rájovcov by sa takto dali letniť aj colisy či guramy
párik rajovcov Macropodus opercularis, čo som v jednej sezóne vysadil koncom jari do jazierka, som aj na jeseň vylovil - boli naozaj krásne "urastené". Vysadené 2 páry Colisa fasciata som odvtedy ale už nevidel.
Myslí, že kolizy a guramy sú predsa len o niečo chúlostivejšie vo vzťahu k nízkym teplotám. Možno by sa dali chovať vonku, za predpokladu, že by sa na noc nádrž nejako zakrývala, aby bol do rána pokles teploty miernejší (?)
jiri sajar napísal:Pre osvieženie témy ....
prípadní záujemci by mohli okrem gupiek a mečúňov vyskúšať "letnenie v záhradných (rešpektíve balkónových) nádržiach labyrintiek
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.