Ahoj a vitaj na akva.sk
My by sme aj radi poradili, ale z uvedeneho je to vestenie z gumeneho potapaca stojaceho vedla bublinkujuceho umeleho pokladu.
Tema bude zrejme zamknuta, lebo toto fakt na ine riesenie ani nevidim. Ale ak chces ozaj radu, tak:
- ked nevies meno zivocicha, pomoze ked ho odfotis - ale musi to byt kvalitna fotka, aspon taka aku by si zavesina na Fejsbuk. A ak je to kvalitna fotka, tak ti aj Google pomoze vyhladat podla fotky.
- prosim nepouzivaj formulaciu - "blondata otazka". Ak je tvoja otazka tak blba, ze aj ty o nej uvazujes ako o blbej, tak prosim nezatazuj ani nase hlavky. Alebo potom ocakavaj blbu - blondatu odpoved. Otazka ma byt bud polozena alebo nepolozena. (aj ked neviem preco stale pouzivame zovseobecnenie o hlupych plavovlaskach ked sa to este nikdy nedokazalo)
- nevieme nic o tvojom akvariu - aj v podstate agresivnejsie druhy zivocichov su mozne chovat v jednej nadrzi ak maju dost priestoru. Narok na priestor si mozes pozriet v atlase na rybicky.net. Vo vseobcenosti sa raky odporuca chovat bez ryb.
- A ci robis vsetko spravne? Co ti ja viem, ci vsetko? Nepoznam ta, nezijeme v jednej domacnosti. Ak sa ale pytas na to ci robis spravne veci ohladom akvaristiky, tak odpoved je: "Nie!". Najskor kupit a potom sa pytat, je fakt presne opacny smer. Najskor treba citat (internet, knihy, casopisy), potom sa pytat (konkretne otazky) a potom kupovat.
Takze sup sup, citat, studovat, preukazat trochu tej samostatnosti, zodpovednosti a ochoty robit veci navyse - ked uz sa chces starat o zive tvory.
PS: To ze tykam, je medzi nami taka normalka. To ze som priamy, je tiez normalka - ide predsa o zivot. No nie?