DOME08 napísal:Denis : A pokryje vám ta vaše chovna alespoň náklady na provoz a vracejí se vám trochu investice ???
denis napísal:DOME08 napísal:Denis : A pokryje vám ta vaše chovna alespoň náklady na provoz a vracejí se vám trochu investice ???
co sme dali do nej tak sa nam to vratilo po dvoch rokoch, ked neratam vodu a elektrinu. teraz je to uz v pohode, uz len "zarabame" ale je to taky zarobok ze co zarobime za rok tak v praci zarobis za 2 mesiace...
inak je to mala chovna, takze to je len tak na volny cas...
vid foto http://www.denis.wz.cz/fotky.html
DOME08 napísal:Kolik jste potřebovali kapitálu na založení takové odchovny cca?? Máte ji v domě nebo máte nějaký pronajatý prostor??
Martin Urban napísal:denis a ako mas rieseny ohrev vody?? nevidel som tam ohrievace v akva,mas to nejako centralne riesene?
tiez si pomaly lepim zopar akvarii a mam v plane nejaku tu malu chvnu vybudovat no uvidim ako to pojde ten ohrev ma zaujima
jiri sajar napísal:for Denis...
mám len takú opresňujúcu otázočku... nádrže v chovni máš položené priamo na joklovom rámu a je medzi nádržou a joklom len polystyrén, alebo tam máš okrem polystyrénu aj dosku/y alebo niečo iné???
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.