Spaiky69 napísal:jan and laci: prečo?,, to som až takú hlúposť napísal
Spaiky69 napísal:,, také základné veci, ktoré by som mal vedieť,,
Spaiky69 napísal:Nejaké tie "základy" už mám.
Spaiky69 napísal:ďuri: demi voda je to isté, ako destilovaná voda?
a laci: myslíš,, že ja som si pri elementkách neodsedel svoje?? Veď kým som odchoval tetry žiarivé trvalo to nejaký ten piatok. Ja len chcem trochu rád od skúsenejších, s čím mali problémy v súvislosti s chovňami, aby som sa im vyhol. A nejaké tie rady s odchovom samotným. Viem, že niekedy popíšem bludy,, ale veď ja som tiež len človek
Spaiky69 napísal:Nepresviedčajte ma o iných druhoch rýb,, lebo som pevne rozhodnutý
Spaiky69 napísal:ďuri: demi voda je to isté, ako destilovaná voda?
Čím sa meria to "mikrosiemens" a čo to vlastne je?
Tá demineralizovaná voda sa dá normálne kúpiť?
Spaiky69 napísal:Úspešne som odchoval tetru žiarivú /Hemigrammus Erythrozonus/ Niečo o odchove preto už viem.
Spaiky69 napísal:Ja sa chcem zamerať na odchov tetier, takže ohľadom toho tu tiež môžte písať. Presnejšie tetry neónovej.
Spaiky69 napísal:a laci: myslíš,, že ja som si pri elementkách neodsedel svoje?? Veď kým som odchoval tetry žiarivé trvalo to nejaký ten piatok.
Spaiky69 napísal:Radšej ani nedávam fotky,, kde to chcem zriadiť,, lebo ma tak sprdnete
Spaiky69 napísal: ale ja som ešte študent, a to mám iba popri škole. Bývam v byte, tj. bojové podmienky, takže tak to bude aj vyzerať
Aj ja si to myslímivika napísal:...ale myslím ,že aj o tom toto fórum je,o zakladaní chovní,o začiatkoch odchovu i o podelení sa so skúsenosťami...
ivanhoe6607 napísal: Chovám prísavníkov a neonky a chcel by som chovať viac druhov. O svoje skúsenosti sa rád podelím. .
Spaiky69 napísal:Nie,, tou prácou som myslel aj toto, Chcem poličky poriadne pripevniť takými "elkami" Neviem, či ma pochopíte, také kovové držiaky čo sa dávajú pod poličky.
Rozmery sú /v jednej poličke/ 70x34x33 (šxhxv)
laci napísal:...... čo sa týka umiestnenia elementiek do obývačky , myslíš že to bude estetické?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.