xDodox napísal:2Spaiky69: Pozrel si si dobre fotky? "Páčilo" by sa ti niečo také v obývačke? Mne určite nie a ani mojej manželke. Do obývačky "patrí" normálne akvárium, nie chovňa. Aspoň môj názor, a asi nebudem jediný.
Aj môj

xDodox napísal:2Spaiky69: Pozrel si si dobre fotky? "Páčilo" by sa ti niečo také v obývačke? Mne určite nie a ani mojej manželke. Do obývačky "patrí" normálne akvárium, nie chovňa. Aspoň môj názor, a asi nebudem jediný.
Spaiky69 napísal: Po rozobratí "môjho" problému sme s bratom došli k záveru, že je potrebná ešte úprava poličky. Ja vám to potom ukážem.
Ďuro napísal:xDodox, ta posledna fotka je z Ferovej chovne?
Kubo napísal:Laci v pohode chovnicka ale ma jednu chybu je tam malo priestoru a manipulacia musi tam byt hrozna.Staci sa o nieco potknut alebo zavadit a nedopadne to dobre
Kubo napísal:Laci v pohode chovnicka ale ma jednu chybu je tam malo priestoru a manipulacia musi tam byt hrozna.Staci sa o nieco potknut alebo zavadit a nedopadne to dobre
Ja mám lepené bielym a priesvitnýmSTH napísal:co mate s tym ciernym silikonom?!transparent je najlepsi...hla aj ujo v chovni ma transparent
![]()
apropo:ak povoli akvarium vdaka silikonu,tak povoli uplne v hornom rohu,kde nie je ziadna voda teda ani riasy...
apropo2:ked uz tam teda povoli,tak 99% je to zapricinene.ze tam boli bublinky...teda ked budes mat cierny silikon tak tie bublinky neuvidis...takze preto su seriovo vyrabane akvaria s ciernym silikonom...lebo tam nie je vidno chyby![]()
hawk,hohoho,astalavista![]()
Spaiky69 napísal:to laci: a just![]()
Spaiky69 napísal:http://www.akva.sk/gallery/image_page.php?&image_id=16716
Spaiky69 napísal:Laco, ale prečo? Ja som zobral do úvahy všetky vaše rady, pripomienky, poučil som sa,, a zrealizoval som to. Chcel som týmto len povedať, že to bolo možné,
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.