Nadira napísal:Tak HZebra na predaj na nete za symbolicku cenu 1200 az 2000 sk:) a leopardusa som este nevidela na predaj, ale opytam sa jednoduchsie, mozem sklbit prisavniky a panciernickov s ramirezkou? Paci sa mi aj Acanthicus adonis.
Nadira napísal:Ani neviem, som citala ze ramirezka potrebuje makku vodu, tak ci to nebude vadit prisavnikom, ci mam dbat na to aby voda mala urcitu tvrdost alebo mam zariadit tropicku sladkovodnu nadrz a rovno ju tam dat:). Aky substrat pouzivas a rastliny?
Nadira napísal:Ani neviem, som citala ze ramirezka potrebuje makku vodu, tak ci to nebude vadit prisavnikom, ci mam dbat na to aby voda mala urcitu tvrdost alebo mam zariadit tropicku sladkovodnu nadrz a rovno ju tam dat:). Aky substrat pouzivas a rastliny?
x-ray napísal:Nadira napísal:Ani neviem, som citala ze ramirezka potrebuje makku vodu, tak ci to nebude vadit prisavnikom, ci mam dbat na to aby voda mala urcitu tvrdost alebo mam zariadit tropicku sladkovodnu nadrz a rovno ju tam dat:). Aky substrat pouzivas a rastliny?
prisavnik prezije aj jadrovy vybuch
Nadira napísal:Tak HZebra na predaj na nete za symbolicku cenu 1200 az 2000 sk:) a leopardusa som este nevidela na predaj, ale opytam sa jednoduchsie, mozem sklbit prisavniky a panciernickov s ramirezkou? Paci sa mi aj Acanthicus adonis.
Nadira napísal:Dufam, ze to nevyznelo tak ze sa L46 da lahko zohnat:) Pozerala som si nieco na nete, a ano boli to spominani severní susedia. Ale pocula som aj o niecom v CR za 4000 KČ a vo Viedni za 100 Eur:). To nie je daleko). Nie som si ista. Ale vyzera to biedne.
aquariumfish napísal:Odpoved na povodnu otazku:
Ja ich mam spolu, sice mam pomerne makku vodu cca 5.5st, takze neviem, ci Ti to pomoze. Ale znasaju to v pohode vsetky.
Nadira napísal:Diky,pomoze. Aspon viem,ze ich mozem chovat spolu,dlho som vymyslala akym rybam dam prednost a tejto kombinacii by som sa tazko vzdavala:) (na zaciatok)
caloghero napísal:Nadira napísal:Tak HZebra na predaj na nete za symbolicku cenu 1200 az 2000 sk:) a leopardusa som este nevidela na predaj, ale opytam sa jednoduchsie, mozem sklbit prisavniky a panciernickov s ramirezkou? Paci sa mi aj Acanthicus adonis.
mam ramirezky, panciernickov a prisavnikom v jednom akvarku, neviem coho sa obavas?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.