takze asi vieme o com hovorime... ked bude tiect tak budem urgite strielat z gulometu, nakolko ocakavam aspon to aby drzalo pokope a neprepustalo! Davam im tymto padom poslednu sancu aby som nevybuchol. Kazdopadne to je dobry napad ist napr do hornbaXu

a prezriet si kvalitu tam ponukanych akvarii, resp akvaristiky Ja mam velke akva, a v akvaristikach mali iba take mini tak somsa nane ani nepozrel.... Asi som trochu na hlavu ked ma to sameho nenapadlo ocekovat si to... Vdaka za tip

A vcul maly reportik... teda koho to zaujima co stvaram
1. Akvarko som umyl s minimalne penivou spongiou (JAR), pricom som mal napustenu 1/3 akva. Prebehol som rohy a steny akva, ale raz nakolko som stal na spickach.
2. Tu vodu som celu potom hadickou vypustil, a nasledne nalial az po vrch vlaznu vodu.
3. Nasledne to bolo prejdene preplachnutou hubkou, a teraz cakam nato az budem mat cas, a voda ide prec do wc....
Mam to preplachnut este raz???
A mam pouzit toto UVC svietidlo? ...je to 15W UV-C lampa, predchadzajuce akva som s nou presvietil, no neviem ci to malo nejaky vyznam. Mimochodom, ked svieti UVC, riadny smrad je z toho svetla, co vam poviem. Som sa bal aj nadychnut toho a hned som vetral ako drak...
m.