Martin Horniak napísal:Neviem prečo ale už na druhý deň pozorujem slabší prietok.Filtračný materiál je tam tento http://www.shopakva.sk/images/filtracna ... NF_300.jpg Začal som filter pri kŕmení na tých 5 min. vypínať a keď všetko pojedia tak zapnem.Je možné že filter zanesie aj detrit živorodiek - mám tam 8 gupiek Endlerových, 4 platy škvrnité ( 2 majú ešte len pod 1cm a dve sú dospelé),1 ancistrusa (tiež ešte len 3 cm) a 1 panciernika... akva má 30L (trochu asi prerybnené) a mám dosť veľa rastlín - Microsorium pteropus, Egeria densa ( hotová džungľa pretože ťahá také korene ako liany smerom ku dnu),Pistia stratiotes,Vesicularia dubyana... takže zanesený filter môže byť neviem od čoho konkrétne
Martin Horniak napísal:to by sa dobre cistilo ticinkou na usi
Ajven napísal:Neviem ako je to presne v tomto filtri, ale snad sa da vlozka vybrat a nahradit cisto molitanom:
Martin Horniak napísal:skusim to tak prerobit ked zozeniem molitan
Ajven napísal:Neviem ako je to presne v tomto filtri, ale snad sa da vlozka vybrat a nahradit cisto molitanom:
marko65 napísal:
Mohol by tu este niekto napisat ako casto cisti externy filter, su na to rozne nazory..
Naspäť na Začínam s akvaristikou
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.