slovanista21 napísal:a nemozes ich dat priamo na irc??
Nemozem. Web rozhranie (CGI IRC) neprevadzkujem ja, ale nino_q (tak isto ako aj IRC server).
BTW, graficke smajliky maju vyzname len v pripade pristupu cez web.
slovanista21 napísal:a nemozes ich dat priamo na irc??
[13:25] <Pirana> [Akva.sk] "Ad acta" :: RE: Praha - vystava - http://www.akva.sk/viewtopic.php?p=39051#39051
Kubo napísal:Ano ak myslis irc akva.sk , tak tam uz nechodi nikto a podla mna je zbytocne.Najde sa snad max 5-6ludi ktory tam zavitaju. Dnes uz si clovek vybavi veci cez icq , skype a ine programiky a aj sukromie.
Kubo napísal:Ano ak myslis irc akva.sk , tak tam uz nechodi nikto a podla mna je zbytocne.Najde sa snad max 5-6ludi ktory tam zavitaju. Dnes uz si clovek vybavi veci cez icq , skype a ine programiky a aj sukromie.
zulu, tusim opat zacnem chodit na IRCzulu napísal:... Tak prosim nevahajte a podte sa porozpravat so slovenskou akvaristickou elitou. ...
Kubo napísal:... Tymto nevravim , ze irc sa ma zrusit , ale podla mna je fakt zbytocne
Atilla napísal:mozte mi poradit ako sa dostanem k tym milym a inteligentnym ludom na IRC ? dakujem
Atilla napísal:mozte mi poradit ako sa dostanem k tym milym a inteligentnym ludom na IRC ? dakujem
Kubo napísal:... A vravis ze ti to napriklad skype neponukne ? Neblazni skype ti dokonca ponukne hovor s viacerimy ludmi sucasne nielen chat.Neviem ako je na tom icq , pretoze ho velmi uz nepouzivam , ale podla mna poskytuje to iste .
...
Ved ja sa nehadamjoko napísal:Kubo napísal:... A vravis ze ti to napriklad skype neponukne ? Neblazni skype ti dokonca ponukne hovor s viacerimy ludmi sucasne nielen chat.Neviem ako je na tom icq , pretoze ho velmi uz nepouzivam , ale podla mna poskytuje to iste .
...
Kubo, takze mi napis link a pod kde sa mam prihlasit na skupinovy chat
IRC je o tom ze to bezi na servery online, aj ked ty a tvoji znami niesu prihlaseni ... ICQ a SKYPE, pokial viem si ty vytvoris skupinovy "kanal" len s tych ludi ktori su ONLINE.
Takze je to uplne o inom, nielen o skupinovom pisani ale o sluzbach.
A pouzivam skype, icq, gmail chat, msn a vsetko mi bezi na mirande. Aj irc zvlada ale ten som mal na mIRC klientovi.
Kubo snad ma chapes.
Proste neviem o tom ze by skype, alebo icq udrziaval online kanal aj bez prihlasenych userov. Na irc to je stale pristupne...
OKKubo napísal:Proste je to tam mrtve .
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.