toto fórum je ešte zábavnejšie ako sme.sk

Ani tam nie sú podľa mňa v poriadku osobné útoky, urazené reakcie, či tendenčné odbočovanie od témy a zahmlievanie, ale je to politické fórum na politickom servri a do politiky sme všetci odborníci - takže je to zrejme miestny kolorit.
Toto fórum je (malo by byť) ale čisto odborné, takže som čakal skôr konkrétne príspevky k, aj keď dosť neurčito, vymedzenej téme. Napríklad tak ako zareagoval hneď na úvod Jirka Scobák, alebo neskôr martin_s a xDodox, ktorí sa snažili tému spresniť, a viacerí ďalší, prípadne obľúbený (ako vidím na celom fóre) Richard Tokušev, ktorý v svojom prvom príspevku popísal celkom pekný historický príklad, ovšem pointou v poslednom riadku môj priaznivý dojem úplne znegoval

Od profesionálov som čakal viac tolerantnosti a nadhľadu, než takéto vyjadrenia:
...tazeniam proti modernej technike a s tym suvisiace utoky...
...NAZOR je jasny myslim kazdemu okrem teba a strany zelenich...
...Človek na penzii, invalidný dôchodca, nezamestnaný...skrátka každý, kto má neúrekom voľného času, môže vyskúšať historické legendárne praktiky...
možno niečo také ako:
...prečo je lepšie svietiť žiarivkami než žiarovkami...
...prečo použiť elektronické predradníky namiesto tlmivky...
...prečo použiť lepené akvárium a nie rámové...

...prečo zakladať akva so substrátom supervinyldecištrk a nie s riečnym štrkom...
...prečo filter Fluval xxx a nie molitan poháňaný vzduchom...
...prečo lejem do akva každý týždeň deci sajrajtu - pardóóón, životne dôležitých a nepostrádateľných prísad...
a podobne.
Určite by každý mal k tomu čo povedať, aj keď bola pôvodná téma formulovaná tak všeobecne zoširoka.