Tak prosim piste, nejake tie navodiky, ale len take jednoduchsie (nieze ma to skope alebo vybuchne alebo co

jim napísal:A este, financny rozpocet (ohladom na to ze kupujem svetlo): 0,00,-- (mozno nieco obetujem)
affinis napísal:najdi si lipu a usmikni haluzku a vyrob si z nej vzduchovaci kamienok
walrus napísal:Ale co je horsie, z kvasnic mi to bublinkuje tak jeden den, potom prestane, netusim cim to je
NefroniK napísal:vcera som sa rozpraval v nemenovanom obchode s jednou predavackou o CO2 pomocou kvasnic, to cele zhrniem a urobim zaver, tak jej nazor na na CO2 pomocou kvasnic je blbost
Co vy na to?
skala napísal:ze je celkom dobra predavacka. a urcite si nemysli, ze doma v kupelni dorabas vino
NefroniK napísal:vcera som sa rozpraval v nemenovanom obchode s jednou predavackou o CO2 pomocou kvasnic, to cele zhrniem a urobim zaver, tak jej nazor na na CO2 pomocou kvasnic je blbost
Co vy na to?
NefroniK napísal:doslo k tomu tak, ze som sa pytal ci nemaju niejake CO2 testre a ona sa ma pytala ze ci viem na co je CO2 a ze ci mam bombu, ze to je len kvoli rastlinam a ze to ani nie je potrebne (ze to nema vyznam ked mam cez kvasnice), ze ona v predajni meni vodu kazdy den (1-2 litre na kazde male akva) a jej to tam netreba a ma rastliny, a ze to na rybach vidno, ked uz je velaale ja som to chcel kvoli tomu, ci nemam malo
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.