Sunkafit napísal:no takže som všetko pootvaral na maximuma ono to nakoniec pretlačilo..dal som prč spätný ventil....ale nakoniec to aj tak prefuklo tam ako sa hadička napaja do atomizeru a tam davať sekundove lepidlo no neviem.
Sunkafit napísal:kovove spätne ventily a poriadne hadičky som našiel len na cz eshopoch myslim že naše mam dobre pobehane
Sunkafit napísal:takže hadička 10bar kovové spojky kovový spätný ventil všetko frčí...alesom zistil že system opäť uplne netesní niekde pred ihlovým ventilom počujem uplne tiché sičanie sem tam ak priložim uplne ucho k flaši
Sunkafit napísal:takže hadička 10bar kovové spojky kovový spätný ventil všetko frčí...alesom zistil že system opäť uplne netesní niekde pred ihlovým ventilom počujem uplne tiché sičanie sem tam ak priložim uplne ucho k flaši
cezar.milan napísal:Sunkafit napísal:takže hadička 10bar kovové spojky kovový spätný ventil všetko frčí...alesom zistil že system opäť uplne netesní niekde pred ihlovým ventilom počujem uplne tiché sičanie sem tam ak priložim uplne ucho k flaši
Šak to ponor do vody vo vedre a hneď vieš kde a čo
cezar.milan napísal:Ty si myslíš, že tie kovové spätné ventily sú celokovové? Spätné plastové ventily používam cca 5 rokov, niekde i viac a určite nie som sám
jarque napísal:Milan... precitaj si, toto je nieco pre teba
http://rybicky.net/clanky/1177-co2-z-tl ... etnyventil
jarque napísal:cezar.milan napísal:Sunkafit napísal:takže hadička 10bar kovové spojky kovový spätný ventil všetko frčí...alesom zistil že system opäť uplne netesní niekde pred ihlovým ventilom počujem uplne tiché sičanie sem tam ak priložim uplne ucho k flaši
Šak to ponor do vody vo vedre a hneď vieš kde a čo
Urcite to nerob... teraz som to pisal v inom prispevku.
Co2 + voda = kyselina uhlicita, dostane sa ti voda do co2 setu, moze ti prezrat ventili aj flasu...
Pouzi jarovu vodu a stetec.
BTW: Milan o tom ocividne nevie, teda sudiac podla toho plastovo-gumenneho spatneho ventilu, ktory na co2 nieje absolutne vhodny prave pre toto
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.