Zdravím Vás

Kúpil som v piatok TIBI. Zatial som to ešte nerozbehal, aj keď som šiel podla presného návodu v tejto téme. Prečítal som ju skoro celú (odpredu asi 15 strán a od zadu tiež asi 15)

Možno je to, čo potrebujem, práve v strede témy,ale už nevládzem tolko čítať a mám už dosť nervy, že sa to ešte nerozbehlo od piatku poobede

Ale o to nejde, kus ešte počkám hádam. Ide mi práve skorej o technickú stránku veci. Dve flašky tesnia dobre. Zatial tam mám len obyčajné škrtítka z infúzie (prívod z TIBI flaše do počítadla bubliniek a druhé z počítadla do Akva). Ale !!! Keďže to chcem mať dokonalé a nie len takú pohodenú zbúchanú Sračku

Nikde u nás v obchodoch neviem zohnať napr. Jednosmerný spätný ventil na hadičku,aby mi Akva nevytieklo len tak zo srandy k susedom, alebo ventil na Vrchnák CocaCola flaše,aby cez noc TIBI šlo mimo Akva, ako to má napr. Milan666 v tejto téme, proste potrebujem poradiť, že v akom obchode,alebo druhu obchodu to mám zháňať, alebo ako si to mám u negramotných predavačoch pýtať

Lebo darmo som vysvetľoval, že čo vlastne chcem, ale nikto mi v tom zatial neporadil

Boli to Železiarske obchody, Kuchynky, Vodárenské obchody, ale nikto zatial nepochopil, že o čo GO

Stačilo by možno aj také niečo, ako má tento Tajpek v 4:10 a 4:30 minúte.Tie 2 veci. Alebo hocičo podobné v tom štýle využitia:
https://youtu.be/mHdsfTcm0Aw Začal som s Akvaristikou znova po 10 ročnej pauze a je to teda fakt všetko po novom

Učím sa znova všetko od začiatku a Milujem To, ale napr. CO2 som pred 10 rokmi ani nepotreboval a fungovalo to

Proste, Nová Doba

A Velmi prosím o hocijakú dobrú radu

Samozrejme najlepšia by bola CO2 flaša, ale po 20-tich rokoch podnikania v tomto štáte si ju akosi nemôžem Zrazu dovoliť